Erken gebelik testi

Gkyl123456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2025
30
4
1
25
Kızlar dün akşam test yaptım ve çıkan sonucu Arıcak size gebelik varmıdır sizce

Eklentiler

• IMG_20250907_091714.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 275
  • IMG_20250906_193706.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 249
  • IMG_20250906_193700.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 244
  • IMG_20250906_193659.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 238
  • IMG_20250906_193654.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 291
Benim daha reglm 30 Ağustos'ta btti Kasık ağrısı mide bulantım vardı test yaptım çift çizgiyi gördüm bu nasıl olabilir ki

Teşekür ederim ztenn çift çizgiyi gördüm imkansız dedim daha yeni reglim btti ama yinede emin olamadim
Başka marka ile tekrar etme şansın varsa tekrar etmelisin. Onda da iki çizgi çıkarsa üstüne görmüş veya kimyasal geçirmiş olma ihtimalin vardır

Kimyasal geçirdiğimizi nasıl anlayabilirz
Beta takibi ile anlayabilirsin. Kan verdikten sonra beta değerin 5 in üstündeyse pozitif demek. Kan verdikten iki gün sonra tekrar kan vermelisin artış takibi için isteniyor. Artış yerine düşüş varsa kimyasal gebeliktir

Kimyasal geçirdiğimizi nasıl anlayabilirz
ben sana direk yasadığım kimyasal gebelik sürecimi anlatıyım.
normalde 4 ağustos regl olmam gereken gündü 3 gün gecikme olunca bir acaba mı dedim cünkü normalde regl sekmez benim 7ağustos kan testi verdim betam 123 cıktı gebesin 2 gün sonra tekrar kan ver dedi doktor bu sürede ufak lekelenme tarzı ysayabilirsin korkma yerlesme kanaması olabilir eğer bu lekenlenme yoğun bir sekilde kanamaya dönerse gel dedi 2 3 benim kahverengi lekelenmem oldu kimi zaman akıntı gibi ama bir geliyodu bir gelmiyodu gibi 10 ağustos tekrar kan verdim ve beta 66 ya düsmüstü doktor direk değeri görünce kimyasal gebelik dedi ultrasonlada baktı evet dediğim gibi dedi, peki korkmalımıyım dedim bu sıkıntılı mı diye hayır dedi aksine bu senin tüplerinden en az birinin calıstığını döllenme olduğunu sağlıklı sekilde gebe kalabileceğimi söyledi 2 3 bu lekelenme devam eder betan 50 altına dsünce kanama görmeye baslarsın dedi ve niteim öyle oldu. ayrıca doktorum bana kimyasal gebelikte vücut kendini hamileliğe hazırlıyor kimyasal gebelikten sonra gebe kalan cok fazla hastam var dedi

benim 16 haziranda kalp durması sebebiyle bir kürtajım var. Şu an tekrar hamileyim reglim biteli tam 10 gün oldu iki gün önce 6.18 ile öğrendim. beta takibi yapacağız bugün tekrar verdim. Çok korkuyorum kimyasal olursa ya da farklı bir durum. bu acıyı tekrar yaşamak çok zor olur.

Sonucun ne oldu acaba inşallah yükselmistir bende 30 haziran kalp durması sonucu kürtaj oldum bu gün silik cizgi gördüğüm kan verdim sonuç bekliyorum inşallah gebeyimdir

Sonucun ne oldu acaba inşallah yükselmistir bende 30 haziran kalp durması sonucu kürtaj oldum bu gün silik cizgi gördüğüm kan verdim sonuç bekliyorum inşallah gebeyimdir
maalesef kimyasalmış. bugün yine pozitiflik yakaladım testimde artık kanda vermeyeceğim regl iyice gecikmeden pek bir şeye heveslenmek istemiyorum. sizin noldu test sonucunuz ? umarım istediğiniz gibidir

maalesef kimyasalmış. bugün yine pozitiflik yakaladım testimde artık kanda vermeyeceğim regl iyice gecikmeden pek bir şeye heveslenmek istemiyorum. sizin noldu test sonucunuz ? umarım istediğiniz gibidir
Benimde kimyasal oldu çok şükür şimdi 5 haftalk hamileyim ama ne kese ne kalp atışı görmedik henüz korkularım var kötü şeyler yaşadım gerçekten inşallah bu sefer ikimizede kucağımiza almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…