- 14 Haziran 2025
- 29
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi Gkyl123456
Kızlar dün akşam test yaptım ve çıkan sonucu Arıcak size gebelik varmıdır sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hayırlı olsunKızlar dün akşam test yaptım ve çıkan sonucu Arıcak size gebelik varmıdır sizce
Ay canım çok net çizgi var tebrik ederimKızlar dün akşam test yaptım ve çıkan sonucu Arıcak size gebelik varmıdır sizce
Peki yukarda söyledgim durum var nasıl gebelik oluşuyor pekiAy canım çok net çizgi var tebrik ederim
Cnm markasi neydi testininPeki yukarda söyledgim durum var nasıl gebelik oluşuyor peki
FreelyCnm markasi neydi testinin
O test yalanci veriyor cnm o yuzden pozitif gormussunudrFreely
Neden saçma sapan testler yapıp insanın duygularıyla oynuyorlar bide fotoğrafta net değil ikinci çizgi kıpkırmızıO test yalanci veriyor cnm o yuzden pozitif gormussunudr
Cnm artimedden bi farki yok freely nin cogu test yalanci veriyorNeden saçma sapan testler yapıp insanın duygularıyla oynuyorlar bide fotoğrafta net değil ikinci çizgi kıpkırmızı
Teşekür ederim ztenn çift çizgiyi gördüm imkansız dedim daha yeni reglim btti ama yinede emin olamadimCnm artimedden bi farki yok freely nin cogu test yalanci veriyor
Anladiim cnm bidahakina awox fln almaya calisTeşekür ederim ztenn çift çizgiyi gördüm imkansız dedim daha yeni reglim btti ama yinede emin olamadim
Başka marka ile tekrar etme şansın varsa tekrar etmelisin. Onda da iki çizgi çıkarsa üstüne görmüş veya kimyasal geçirmiş olma ihtimalin vardırTeşekür ederim ztenn çift çizgiyi gördüm imkansız dedim daha yeni reglim btti ama yinede emin olamadim
Kimyasal geçirdiğimizi nasıl anlayabilirzBaşka marka ile tekrar etme şansın varsa tekrar etmelisin. Onda da iki çizgi çıkarsa üstüne görmüş veya kimyasal geçirmiş olma ihtimalin vardır
Beta takibi ile anlayabilirsin. Kan verdikten sonra beta değerin 5 in üstündeyse pozitif demek. Kan verdikten iki gün sonra tekrar kan vermelisin artış takibi için isteniyor. Artış yerine düşüş varsa kimyasal gebeliktirKimyasal geçirdiğimizi nasıl anlayabilirz