- 14 Ekim 2023
- 35
- 3
- 6
- 33
- Konu Sahibi Hayatvesen
-
Bence var canım benim kan verirsen daha sağlıklı olurKızlar bende PCOs var 3 yıldır gebelik olmuyor du bu 1 ay da yumurtlama takibi yaptım yumruklama ve çatlama olduğunda değerlendik,11 gün önceydi, 7 Ağustos da adet oldum en son, dün belim ve kasıklarım da ağrı oldu göğsümde hassasiyet var,bende erken Gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce pozitif mi?
Canım baya belirgin başka testle tekrarla mutlakaKızlar bende PCOs var 3 yıldır gebelik olmuyor du bu 1 ay da yumurtlama takibi yaptım yumruklama ve çatlama olduğunda değerlendik,11 gün önceydi, 7 Ağustos da adet oldum en son, dün belim ve kasıklarım da ağrı oldu göğsümde hassasiyet var,bende erken Gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce pozitif mi?
Var çizgi bence hamilesinKızlar bende PCOs var 3 yıldır gebelik olmuyor du bu 1 ay da yumurtlama takibi yaptım yumruklama ve çatlama olduğunda değerlendik,11 gün önceydi, 7 Ağustos da adet oldum en son, dün belim ve kasıklarım da ağrı oldu göğsümde hassasiyet var,bende erken Gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce pozitif mi?
Tekrarladınız mı testi bende bugün yaptım awox silik çizgi çıktı adetime 7 gün yada 6 gün varKızlar kapağı açık olanı awox marka akşam üzeri yaptım rengiyle oynayınca böyle oldu. B-good yazanı şimdi yaptım 4 dakikaca böyle oldu. Regle 8-9 gün var.
Paylaşabilir misiniz?Tekrarladınız mı testi bende bugün yaptım awox silik çizgi çıktı adetime 7 gün yada 6 gün var
Kızlar kapağı açık olanı awox marka akşam üzeri yaptım rengiyle oynayınca böyle oldu. B-good yazanı şimdi yaptım 4 dakikaca böyle oldu. Regle 8-9 gün var.
Paylaşabilir misiniz?
Belli olmuyor ki kalite de düşüyor yarın sabah tekrarlıycam ama görebiliyorum çizgiyiPaylaşabilir misiniz?
Aynı böyle zor görünüyorSabah ilk idrarla yaptım çok dikkatli bakınca var gibi de bende uyduruyor olabilirim anlamadım
Kiz kasette daha belli sjsjjsPaylaşabilir misiniz?
Bu ay ki ganimetler shshshshKiz kasette daha belli sjsjjs
Kaset testtin daha belirgin kuruma mi acabaBu ay ki ganimetler shshshsh
Su damlattım silinmediKaset testtin daha belirgin kuruma mi acaba
Ahahha ne bilim kiz oburlerinde i kadar degilSu damlattım silinmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?