• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

msfr1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2025
32
5
1
24
Kızlar adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok mu erken yapmak için?

Ben de adetime 5 gün kala yaptığımda negatif çıkmıştı, adet olmam gereken gün yaptığımda silik çizgiyle öğrenmiştim. Adet olmanız gereken gün de değil, gecikmenizin 4-5. gününde yapın bence 🌸

Ben de adetime 5 gün kala yaptığımda negatif çıkmıştı, adet olmam gereken gün yaptığımda silik çizgiyle öğrenmiştim. Adet olmanız gereken gün de değil, gecikmenizin 4-5. gününde yapın bence 🌸
Merhaba adetimin üzerinden üç gün geçti bugün test yaptım ama bozuk mu değil mi pozitif mi anlayamadım rica etsem bakabilir misiniz 🥹

Eklentiler

• 1000005768.webp
    1000005768.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 142
Evet çizgi belirgin hamilesiniz kan testi daha net sonuç verir tabi ki darısı başıma 😵‍💫

İnanamadigim için test bozuk diyorum adet biraz daha gecikince kan vereyim en iyisi teşekkür ederim
Benimde buna benzer silik bir çizgi çıkmıştı (1 tane erken gebelik 1 tane kaset test yapmıştım) öyle olunca doktora gittim kan vermeye, 1.20 çıktı betam,yani negatif. Çok üzüldüm öyle olunca. Allahım hayırlısının en güzelini nasip etsin inşallah 🌸🥹

Merhaba adetimin üzerinden üç gün geçti bugün test yaptım ama bozuk mu değil mi pozitif mi anlayamadım rica etsem bakabilir misiniz 🥹
Benimde adetim 3 gün gecikince yaptığım kaset test bu şekildeydi. Erken gebelik testinde çıkmamıştı. Kan verdim gebelik yok. Kaset testler adet gecikiminden dolayı yalancı çizgi oluşturabiliyor

Benimde buna benzer silik bir çizgi çıkmıştı (1 tane erken gebelik 1 tane kaset test yapmıştım) öyle olunca doktora gittim kan vermeye, 1.20 çıktı betam,yani negatif. Çok üzüldüm öyle olunca. Allahım hayırlısının en güzelini nasip etsin inşallah 🌸🥹
Merhaba şimdi gebe misiniz peki? Benim de betahcg 1.20 çıktı iki gün önce idrar testi negatifti.

Back
X