Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba adetimin üzerinden üç gün geçti bugün test yaptım ama bozuk mu değil mi pozitif mi anlayamadım rica etsem bakabilir misinizBen de adetime 5 gün kala yaptığımda negatif çıkmıştı, adet olmam gereken gün yaptığımda silik çizgiyle öğrenmiştim. Adet olmanız gereken gün de değil, gecikmenizin 4-5. gününde yapın bence![]()
Pozitif gibi tekrar yapın istersenizMerhaba adetimin üzerinden üç gün geçti bugün test yaptım ama bozuk mu değil mi pozitif mi anlayamadım rica etsem bakabilir misiniz![]()
İnanamadigim için test bozuk diyorum adet biraz daha gecikince kan vereyim en iyisi teşekkür ederimPozitif gibi tekrar yapın isterseniz
Merhaba, ikinci çizgiyi görüyorum benMerhaba adetimin üzerinden üç gün geçti bugün test yaptım ama bozuk mu değil mi pozitif mi anlayamadım rica etsem bakabilir misiniz![]()
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin size inşallahEvet çizgi belirgin hamilesiniz kan testi daha net sonuç verir tabi ki darısı başıma![]()
Benimde buna benzer silik bir çizgi çıkmıştı (1 tane erken gebelik 1 tane kaset test yapmıştım) öyle olunca doktora gittim kan vermeye, 1.20 çıktı betam,yani negatif. Çok üzüldüm öyle olunca. Allahım hayırlısının en güzelini nasip etsin inşallahİnanamadigim için test bozuk diyorum adet biraz daha gecikince kan vereyim en iyisi teşekkür ederim
AminBenimde buna benzer silik bir çizgi çıkmıştı (1 tane erken gebelik 1 tane kaset test yapmıştım) öyle olunca doktora gittim kan vermeye, 1.20 çıktı betam,yani negatif. Çok üzüldüm öyle olunca. Allahım hayırlısının en güzelini nasip etsin inşallah![]()
Benimde adetim 3 gün gecikince yaptığım kaset test bu şekildeydi. Erken gebelik testinde çıkmamıştı. Kan verdim gebelik yok. Kaset testler adet gecikiminden dolayı yalancı çizgi oluşturabiliyorMerhaba adetimin üzerinden üç gün geçti bugün test yaptım ama bozuk mu değil mi pozitif mi anlayamadım rica etsem bakabilir misiniz![]()
Merhaba şimdi gebe misiniz peki? Benim de betahcg 1.20 çıktı iki gün önce idrar testi negatifti.Benimde buna benzer silik bir çizgi çıkmıştı (1 tane erken gebelik 1 tane kaset test yapmıştım) öyle olunca doktora gittim kan vermeye, 1.20 çıktı betam,yani negatif. Çok üzüldüm öyle olunca. Allahım hayırlısının en güzelini nasip etsin inşallah![]()