Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç görmedim burda da denk gelmedi canım yeni çıkmıştır belkiKızlar merhaba bugün eczaneden erken gebelik testi istedim bu testi bana verdiler. Daha önceden hiç görmemiştim bunu görüp kullanan oldu mu acaba
Hiç güven vermedi başka marka testte yoktu ben de daha önce hiç bir yerde görmedimHiç görmedim burda da denk gelmedi canım yeni çıkmıştır belki
İnşallah canım vaktin varsa laboquıck alabilirsin tredyoldan erken gebelik gibi aynı ben gebeliği mi onunla öğrendim adete 6 gün kalaHiç güven vermedi başka marka testte yoktu ben de daha önce hiç bir yerde görmedimumarım yanıltmaz
6 gün kala erken gebelik testinde doğru sonuç veriyor mu bende yarın yapacağım 6 gün kala sizce yapmalıyı mıyım yoksa 1-2 gün kala mı yapmalıyımİnşallah canım vaktin varsa laboquıck alabilirsin tredyoldan erken gebelik gibi aynı ben gebeliği mi onunla öğrendim adete 6 gün kala
Benim 6 gün kala 10 dpo da çıkmıştı canım silik sabah ilk idrarla dene istersen elinde varsa fazladan6 gün kala erken gebelik testinde doğru sonuç veriyor mu bende yarın yapacağım 6 gün kala sizce yapmalıyı mıyım yoksa 1-2 gün kala mı yapmalıyım
Denedim ama sabah yapmadım bu pozitif miBenim 6 gün kala 10 dpo da çıkmıştı canım silik sabah ilk idrarla dene istersen elinde varsa fazladan
TebriklerDenedim ama sabah yapmadım bu pozitif mi
Var çizgi canım test hatalı değilse kan ver mutlakaDenedim ama sabah yapmadım bu pozitif mi
Ben adet bitiminden sonra 8-10-12.günler ilişki oldu, bir dolu bir boş şeklinde daha da devam ettireceğiz büyük ihtimalle. Siz testi belirti yaşayarak mı yaptınız 6 gün önce yoksa merak ederek mi? Daha bu ay ilk denememiz bizim ama ben adet gününe kadar nasıl dayanıcam diyorum düşünmemeye çalışıyorumİnşallah canım vaktin varsa laboquıck alabilirsin tredyoldan erken gebelik gibi aynı ben gebeliği mi onunla öğrendim adete 6 gün kala
Evet belirti çok yoktyoktu aslında ama akıntı oldu tahmin ettim bende 7 de yaptım çıkmadı 10.gün silik gördüm canım valla çok zor beklemek ben 3 haftalık öğrendim 6+5 te doktora gittim onuda beklemek çok zor bence erken öğrenmek iyi gelmiyor yaBen adet bitiminden sonra 8-10-12.günler ilişki oldu, bir dolu bir boş şeklinde daha da devam ettireceğiz büyük ihtimalle. Siz testi belirti yaşayarak mı yaptınız 6 gün önce yoksa merak ederek mi? Daha bu ay ilk denememiz bizim ama ben adet gününe kadar nasıl dayanıcam diyorum düşünmemeye çalışıyorum![]()
Merhaba akıntımdan anladığım dediğiniz nasıl bir akıntıydı bende de 3 haftadır beyaz bir akıntı var şeffaf değil süt gibiEvet belirti çok yoktyoktu aslında ama akıntı oldu tahmin ettim bende 7 de yaptım çıkmadı 10.gün silik gördüm canım valla çok zor beklemek ben 3 haftalık öğrendim 6+5 te doktora gittim onuda beklemek çok zor bence erken öğrenmek iyi gelmiyor ya
Aynı canım süt gibi akıntıydıMerhaba akıntımdan anladığım dediğiniz nasıl bir akıntıydı bende de 3 haftadır beyaz bir akıntı var şeffaf değil süt gibi