- 1 Eylül 2025
- 68
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi benzeynep1234
Merhaba kızlar bugün adet günüm ben erken gebelik testi yaptı negatif çıktı pcos’um erken mi davrandım yanılma payı olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım çok erken canım benim 4 5 gün geçtikten sorna tekrar yapMerhaba kızlar bugün adet günüm ben erken gebelik testi yaptı negatif çıktı pcos’um erken mi davrandım yanılma payı olabilir miEki Görüntüle 3649609 Eki Görüntüle 3649609
Peki kaset test mi yapayım yine erken gebelik testi mi yapayımAşkım çok erken canım benim 4 5 gün geçtikten sorna tekrar yap
Erken gebelik testi yap kaset testler 10. Gün gecikmeden sonra doğru sonuç veriyor çünkiPeki kaset test mi yapayım yine erken gebelik testi mi yapayım
Kasık ağrım bel ağrım var bugün adet olmam gerekiyor gidip bir hevesle aldım erken gebelik testini negatifi görünce hüsrana uğradımErken gebelik testi yap kaset testler 10. Gün gecikmeden sonra doğru sonuç veriyor çünki
hiç gecikmeli adet oldun mu pekiKasık ağrım bel ağrım var bugün adet olmam gerekiyor gidip bir hevesle aldım erken gebelik testini negatifi görünce hüsrana uğradım![]()
Aslında pcos var düzensizlik var ama 4 aydır düzenli oluyorumhiç gecikmeli adet oldun mu peki
Geçmiş olsun aşkım hakkında hayırlısı olsun canım benim Rabbim gönlündeki versinAslında pcos var düzensizlik var ama 4 aydır düzenli oluyorum
Amin inşallah canımGeçmiş olsun aşkım hakkında hayırlısı olsun canım benim Rabbim gönlündeki versin
Adet gününde pozitif hiç yaşamadım ben aşkım yaptım negatif çıktı benim hep 10,. Gun gecikmeyi beklerim anca sonuç alıyorum senin ki pozitif duruyor inşallah hamilesindirSelam bana da bakar mısınız ?
sat 26 ağustos Bat 26 Eylül Yumutlama pic 15 eylül. Asagıdaki testleri cok acık idrarla yaptım sizce var mı ? acık olan test gündüz 10 dk sonra çekildi kaset olan test ise biraz önce 3. Dk sonucu Freely marka ve artı med
Teşekkür ederim insallah yalancı pozitif yada kuruma çizgisi degildir Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.Adet gününde pozitif hiç yaşamadım ben aşkım yaptım negatif çıktı benim hep 10,. Gun gecikmeyi beklerim anca sonuç alıyorum senin ki pozitif duruyor inşallah hakilesindir
Merhaba siz nezamandır çocuk düşünüyodunuzSelam bana da bakar mısınız ?
sat 26 ağustos Bat 26 Eylül Yumutlama pic 15 eylül. Asagıdaki testleri cok acık idrarla yaptım sizce var mı ? acık olan test gündüz 10 dk sonra çekildi kaset olan test ise biraz önce 3. Dk sonucu Freely marka ve artı med
Merhaba markası nemehabaaa benim de reglime 1 gün var sanki böyle çok çok silik bi çizgi görüyorum siz de görüyor musunuz yoksa bana mı öyle geliyor yaböyle yaşayan var mı baska
artımed ama yanıltıcı olabiliyor diye okudum heryerde bugün başka denicemMerhaba markası ne
Mayis ayindan beriMerhaba siz nezamandır çocuk düşünüyodunuz
Bende öyle ama bende pkos var zorluyor birazMayis ayindan beri
Rabbim tez zamanda nasip etsin aminBende öyle ama bende pkos var zorluyor biraz
Amin inşallah Allahım kucağımızı boş bırakmasınRabbim tez zamanda nasip etsin amin