beklemek oldukça zor :)Çok belirsiz sanki ama ilerleyen günlerde tekrar edin bence
Maalesef haklısınızbeklemek oldukça zor :)
Silik bi çizgi var gibi duruyor ama sen yine de yarın ilk idrarla tekrar bi test yap
Silik bi çizgi var gibi duruyor ama sen yine de yarın ilk idrarla tekrar bi test yap
Bunlarda bariz silik çizgi var peki kaç dakika içinde çıktı çizgilerEki Görüntüle 3663335
Bu ikiside innovita marka, 4 gün önce
İlk 10 dakika içerisinde ikiside, diğer attığım da awox markaBunlarda bariz silik çizgi var peki kaç dakika içinde çıktı çizgiler
Adet günün ne zaman pekiİlk 10 dakika içerisinde ikiside, diğer attığım da awox marka
Yani sanırın 29 ekim ama kürtaj sonrası döngüm çok şaştı, sabırsız davranıyorum aslında biraz daha beklesem daha net sonuç alırım da işteAdet günün ne zaman peki
benimde 29 bat ama en son dün yaptım hiç bişey çıkmadı awox la inşallah vardır sizin daha günümüze var 4 gün daha sabredin belli olur o zamanYani sanırın 29 ekim ama kürtaj sonrası döngüm çok şaştı, sabırsız davranıyorum aslında biraz daha beklesem daha net sonuç alırım da işte
İnşallah vardır ikimizinde :) yumurtlamanız ne zamandı takip ettiniz mibenimde 29 bat ama en son dün yaptım hiç bişey çıkmadı awox la inşallah vardır sizin daha günümüze var 4 gün daha sabredin belli olur o zaman
Benim yumurtlamam 15i bat da tahmini 29 ekim bugün sizde görünce test yaptım ama çıkmadı erken diye düşündüm. Sizin yumurtlamadan kaç gün geçti acabaİnşallah vardır ikimizinde :) yumurtlamanız ne zamandı takip ettiniz mi
Benimde 15 ya da 16 da çatladı, ilk gebeliğimde dpo 10 da ikincide 7 de öğrenince ben aşırı sabırsız davrandım.Benim yumurtlamam 15i bat da tahmini 29 ekim bugün sizde görünce test yaptım ama çıkmadı erken diye düşündüm. Sizin yumurtlamadan kaç gün geçti acaba
Sizinki net çıkmış vardır bence. Bende çıkmadığı için pazar günü tekrar yapmayı düşünüyorum onda da çıkmazsa adetimi beklerim artık.Benimde 15 ya da 16 da çatladı, ilk gebeliğimde dpo 10 da ikincide 7 de öğrenince ben aşırı sabırsız davrandım.
İnşallah ikimizede sağlıklı evlatlat nasip olurSizinki net çıkmış vardır bence. Bende çıkmadığı için pazar günü tekrar yapmayı düşünüyorum onda da çıkmazsa adetimi beklerim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?