Erken gebelik testi

Sunset58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2025
16
0
1
28
MERHABA HANIMLAR 24 GÜNDE BİR REGLI OLUYORUM NORMALDE BUGÜN 28. GÜNÜM HALA OLMADIM. AKŞAM ÜZERİ ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM COK SİLİK BİR ÇİZGİ GİBİ BİRŞEY GORUYORUM SADECE BEN MI GORUYORUM LUTFEN SIZDE BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Gözlerim yanlış mı görüyor diye kırdım yine aynı gördüm canım resimdekinden daha belirgin aslında ama emin olamadım.

6 yıllık evliyim evliligimin ilk 3 yılında 7 kere düşük yaptım. Sonra amh değerim 2.42 den 1.6 ya düştü normal gebe kalamazsın dedi doktorlar beni tüp bebeğe yonlendirdiler daha sonra çok tedavi gördüm 2 kere tüp bebek yaptırdım ikisindede emriyo oluştu 5. Güne kadar geldiler sonra gelişimleri durdu hepsinin hiç transfer aşamasına geçemedim.3 yıldır da hiç hamile kalamadım

Umarım vardır. Daha güvenilir bir test ile yapsaydınız keşke. Bir de testlerinizi ilk idrarla sabah yapmanız gerekir o zaman daha net çıkıyor. Gecikmeniz de varmış artık kan verin derim ben. Aile hekimliğinde bir tüp kan alıyorlar

İnşallah vardır sabah ilk idrarla tekrar yapacağım İnşallah daha belirginleşir canım çok sağol

İnşallah vardır

İlk resim dün yapmıştım 2.resimde bugün sabah yaptım sizce hamilemiyim kafam çok karıştı gerçekten lütfen bakarmısınız

Aslında daha belirgin resimdekinden testi yaptıktan 2 dakika sonra böyle oldu

Eki Görüntüle 3667850
Gece yaptım bunu ilk dk da çıktı ama bende emin olamıyorum ki ya herkese aynı mı çıkarıyo bu test
Yarın başka marka testle deneyelim yada kan mı versek benim reglim 5. Gün oldu geçti normalde çok belli olması lazım değil mi acaba geç döllenme mi oldu ki ayy çok zor ben 3 yıldır hiç hamile kalamadım böyle de çıkmadı test çok stres yapiyorum

Valla yarın sabahta test yapıcam sonuca göre kan veririm çıkmazsa kaset test alıcam bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…