• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

birannecik12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
40
1
1
26
Merhaba Arkadaslar bugün adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım. Dışarıdan çok çok hafif bir gölge gördüğüm için emin olmak için testin içini açtım. Bu şekilde çok silik bir çizgi görünüyor. Pozitif olabilir mi?
Test çizgisi ile aynı konumda çıktı ama normalde böyle bir çizgi var mı orda yoksa sadece gebelikte mi çıkıyor bilemedim

Eklentiler

• IMG_3973.webp
    IMG_3973.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 111
Merhaba Arkadaslar bugün adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım. Dışarıdan çok çok hafif bir gölge gördüğüm için emin olmak için testin içini açtım. Bu şekilde çok silik bir çizgi görünüyor. Pozitif olabilir mi?
Test çizgisi ile aynı konumda çıktı ama normalde böyle bir çizgi var mı orda yoksa sadece gebelikte mi çıkıyor bilemedim
???

Canım hafif bi çizgi var gibi ama betan düşğk olduğu için de olabilir , 2 gün sonra tekrarlarsan bence daha kesin sonuç olur

ende test yaptım yarın adet günüm çok hafif silik çizgi gördüm ilk idrarim değil bakar misiniz

Eklentiler

• IMG_5113.webp
    IMG_5113.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_5111.webp
    IMG_5111.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 75
Lütfen bakar mısınız ya

Merhaba benim adet 8 gün oldu bugün gecikmem aşırı beyaz akıntım var birde sancım ama memelerde hiç hasasiyet yok adet 2 gün gecikmisti test yaptım negadif çıktı o denedigim testi bu sabah tekrar yaptım pozitif oldu ovulasyon yestimde pozitif oldu birde bir hafta önce çok az leke gibi kanamam geldi ve kesildi şuan sadece aşırı beyaz akıntım var testlerde bu şekilde sizce hamilelik varmı denenmiş testi denedigim için pekte ciddiye almadım aynısını yaşayan oldumu

Eklentiler

• 1000044559.webp
    1000044559.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000044558.webp
    1000044558.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba benim adet 8 gün oldu bugün gecikmem aşırı beyaz akıntım var birde sancım ama memelerde hiç hasasiyet yok adet 2 gün gecikmisti test yaptım negadif çıktı o denedigim testi bu sabah tekrar yaptım pozitif oldu ovulasyon yestimde pozitif oldu birde bir hafta önce çok az leke gibi kanamam geldi ve kesildi şuan sadece aşırı beyaz akıntım var testlerde bu şekilde sizce hamilelik varmı denenmiş testi denedigim için pekte ciddiye almadım aynısını yaşayan oldumu
Denenmiş test birdaha denenmez. Pozitif olamaz yani . Çok yanlış , ezcaneden Yeni bir test alıp sabah ilk idrarınızla deneyebilirsiniz ama bu kadar gecikmeye zaten olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Denenmiş test birdaha denenmez. Pozitif olamaz yani . Çok yanlış , ezcaneden Yeni bir test alıp sabah ilgilerinize deneyebilirsiniz ama bu kadar gecikmeye zaten olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum
Şimdi tekrar yaptım yeni bir testle yaptım böyle çıktı silik gibi

Eklentiler

• 1000044560.webp
    1000044560.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 49
Rica ederim sonucu yazarsanız çok iyi olur sizin durumunuzda ki kişilerde faydalanır en azından 💕
Tabi yazicagim ya ben anlamıyorum düzenli hiç aksatmadan doğum kontrol hani kullaniyorum nasıl yeni ona teğmen kaldiysam 2 tane küçük çocuğum var hayırlısı olsun

Tabi yazicagim ya ben anlamıyorum düzenli hiç aksatmadan doğum kontrol hani kullaniyorum nasıl yeni ona teğmen kaldiysam 2 tane küçük çocuğum var hayırlısı olsun
Spiral, doğum kontrol hapları, prezervatif bunlarda da binde birde olsa gebe olunabiliyor. Tabi yine en sağlıklı olan kan testidir

Back
X