Kızlarrrrr ben hamileyim sizinle paylaşmak istedim bu haberi inşallah sizde hamişsinizdir ben ilk bebeğimi kaybetmiştim lütfen benım için herşey güzel olsun diye dua edinnnnb
Merhaba kızlar normalde adet günüm bugündü amaaaaa olmadım ağrılarım var göğüs hassasiyeti kasık ağrısı evdede test vardı days doktor markalı yaptım ve ikinci çizgi hemen çıktı şaşırdım internetten teste baktm test hakkında bir sürü şikayette var burada da olmak üzere yalancı poztif çıkarıyor diye peki bunu kullanıp başına gelen var mı
Kızlarrrrr ben hamileyim sizinle paylaşmak istedim bu haberi inşallah sizde hamişsinizdir ben ilk bebeğimi kaybetmiştim lütfen benım için herşey güzel olsun diye dua edinnnnb
Ya kuzum benim dilerim Rabbim sana bebeğini sağlıkla sıhhatli kavuştursun çok memnun oldum çok mutlu oldum gerçekten İnşallah benim bebeğim de benimledir pazartesi günü nasipse ben de kan vereceğim inşallah ben de bebeğimi kaybetmiştim 8 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj oldum yani halini o kadar iyi anlıyorum ki inşallah bizim için her şeyin en hayırlısı en iyisi olur ve bebeklerimiz bizimle olur
724günüm 3 gün gecikmişti canımmm darısı inşallah snaa allahım o duaların için çok teşekkür ederim o gün konuşmuştuk cumaya kadar bekleyemem demiştim ama bekledik bugünde kan verdim sonuç pozitif doktor pazartesi gel tekrardan dedi inşallah bie sorun çıkmaz