Erken Gebelik Testi

seee1105

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2025
10
1
1
27
Merhaba, adetime 4 gün var fakat yaklaşık 1 haftadır yorgunluk bel ağrısı ve göğüslerimde hassasiyet var. Bugün Day doctor erken gebelik testini yaptım ama hayalet çizgi gibi bir şey görüyorum sizce de var mı? İnşallah yanılmıyorumdur

Eklentiler

• IMG_1893.webp
    91,1 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_1892.webp
    93,8 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    5 KB · Görüntüleme: 66
Dediğin gibi hayalet gibi bir şey var kuruma çizgisi değildir umarım. Kaseti açarsan daha iyi gözükebilir

Dediğin gibi hayalet gibi bir şey var kuruma çizgisi değildir umarım. Kaseti açarsan daha iyi gözükebilir
Merhaba benim testime de bakar mısınız gözle görülür bir çizgi var ama buraya atınca kalite düşüyor sizce test bozuk mu

Eklentiler

• 1000015507.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 1000015506.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba benim testime de bakar mısınız gözle görülür bir çizgi var ama buraya atınca kalite düşüyor sizce test bozuk mu
Bozukta olabilir idrar fazla gelmişte olabilir, gününüz geçmediyse kaset testte zor çıkar yüksek beta ölçüyor çünkü

2 gün gecikti. Ama yalancı pozitif olabilir çünkü az önce bir tane daha yaptım bir

2 gün gecikti. Ama yalancı pozitif olabilir çünkü az önce bir tane daha yaptım çizgi çıkmadı maalesef
Bir kaç gün daha gecikirse en güzeli kan testi yaptırmak sanırım bende hayalet çizgi görüyorum ama kırıntı yapmış olabilirim bakalım inşallah gönlümüze göre olur

Bir kaç gün daha gecikirse en güzeli kan testi yaptırmak sanırım bende hayalet çizgi görüyorum ama kırıntı yapmış olabilirim bakalım inşallah gönlümüze göre olur
Ya çizgi var evet ama bu testlerde maalesef çok fazla yalancı pozitif oluyor (

2 gün gecikti. Ama yalancı pozitif olabilir çünkü az önce bir tane daha yaptım bir

2 gün gecikti. Ama yalancı pozitif olabilir çünkü az önce bir tane daha yaptım çizgi çıkmadı maalesef
Bir kaç gün daha gecikirse en güzeli kan testi yaptırmak sanırım bende hayalet çizgi görüyorum ama kırıntı yapmış olabilirim bakalım inşallah gönlümüze gör olur
Ya çizgi var evet ama bu testlerde maalesef çok fazla yalancı pozitif oluyor (
Kaseti açtığımda da böyle ama bir kaç gün sonra tekrar yapacağım

Eklentiler

• IMG_1896.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar benimde adetime 3 gün var kuruma çizgisi olabilir mi gölge gibi bi şey gözüküyor ama

Eklentiler

• IMG_6674.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar benimde adetime 3 gün var kuruma çizgisi olabilir mi gölge gibi bi şey gözüküyor ama
Çok hafif gözüküyor ama bende de bu şekildeydi şimdi predictor ecelü aldım yarın sabah yapacağım istersen sen de bi tekrar trs
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız
inşallah bende de bir çizgi gördün mü hiç yoksa ben bakmaktan artık hayal mi görüyorum

Bence aynıyız gölge gibi gözüküyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…