Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var kan verm hayırlı olsun :)Adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde çıktı bazı belirtilerim de var ama emin olamıyorum benim gibi olanlar var mı aranızdaEki Görüntüle 3687486
Teşekkür ederim inşallahVar kan verm hayırlı olsun :)
Bence var hayırlı olsun benimde 8 gün var bende bekliyorum inşallah vardırAdetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde çıktı bazı belirtilerim de var ama emin olamıyorum benim gibi olanlar var mı aranızdaEki Görüntüle 3687486
İnşallah hepimizin duası kabul olurBence var hayırlı olsun benimde 8 gün var bende bekliyorum inşallah vardır
Amin canım kan verdin miİnşallah hepimizin duası kabul olur![]()
Hayır canım vermedim henüz bir kaç gün geçsin öyle vereceğim regl dönemime doğru hcg yükselir diye düşünüyorum, sonra hayal kırıklığı oluyorAmin canım kan verdin mi
Tekrar erken gebelik testi yaptınız mı 2güne bir 2 kat arttığı için çizgi koyulaşırHayır canım vermedim henüz bir kaç gün geçsin öyle vereceğim regl dönemime doğru hcg yükselir diye düşünüyorum, sonra hayal kırıklığı oluyor![]()
Olabilir bence çünkü silik ama 10 gün de ne bilim beli geç yumurtlamışsindir kaç ver istersen10 gün gecikti erken gebelik testi yapmıştım böyle çıktı hala daha adet olmadım var mıdırEki Görüntüle 3689567
Bazen testten teste fark ediyor kan vermeniz en sağlıklısı olur şuanlık var gibi duruyor ama kanda çıkar en net sonuç10 gün gecikti erken gebelik testi yapmıştım böyle çıktı hala daha adet olmadım var mıdırEki Görüntüle 3689567