• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sjjfjeuxj

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
36
Merhaba benim 3 aydır adetim düzensizdi Ocak ayı son gün 3 ocakti adet oldum ondan sonra olmadım beklenen tarihten 20 gün gecikti 9 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı bugün normal test yaptım silik çizgi çıktı gebelik var diye düşünüyorum varsa geç döllenme olabilir mi

Eklentiler

• IMG-20260223-WA0021.webp
    IMG-20260223-WA0021.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 529
Merhaba benim 3 aydır adetim düzensizdi Ocak ayı son gün 3 ocakti adet oldum ondan sonra olmadım beklenen tarihten 20 gün gecikti 9 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı bugün normal test yaptım silik çizgi çıktı gebelik var diye düşünüyorum varsa geç döllenme olabilir mi
muhtemelen geç döllenme yaşamışsınız hamilesiniz tebrik ederim çizgi çok silik değil bariz net bir çizgi var ☺️

Benimde adetim 1 gun gecikti bu sekilde cikti erken gebelik testim varmi bilemedim🥹
IMG_4451.webp

Bana da bakın nolur adetim 4 gün gecikti bu 2. Gün erken test sonucum

Eklentiler

• IMG_0508.webp
    IMG_0508.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 300
  • IMG_0473.webp
    IMG_0473.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 246
  • IMG_0471.webp
    IMG_0471.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 406
Bana da bakın nolur adetim 4 gün gecikti bu 2. Gün erken test sonucum
İnşallah vardır ve sağlıkla kucağına alırsın benimki de böyle fotoğrafta kalite düşüyor dıe atmadım aynı seninki gibi Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşaALLAH

İnşallah vardır ve sağlıkla kucağına alırsın benimki de böyle fotoğrafta kalite düşüyor dıe atmadım aynı seninki gibi Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşaALLAH
2. Testimi yaptım çok dağa belirginleşti karın ağrım var regl olacak gibi kaşıklarım ağrıyor ve doktor randevum ayın 10unda bu yüzden bekliyorum

Kızlar benimkine de bakar mısınız reglm gecikti yaptım böyle cikti sizce

Eklentiler

• IMG_7296.webp
    IMG_7296.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 427
  • IMG_7298.webp
    IMG_7298.webp
    243,7 KB · Görüntüleme: 418
arkadaşlar öncelikle ben bir vajinusmus hastasıydım ilişki yaşayamıyordum sürekli deniyorduk olmuyordu bu ay reglim bittikten 2 gün sonra denedik ve başardım atlatmayı. Yaşadığım ilişki üstünden 3 gün geçti ve sol kasığımda ara ara kramplar giriyor özellikle sabah saatleri ve akşam yattığımda mide bulantım oluyor yani reglden sonra ki ilişkide hemen tutmaz biliyorum ama okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı bugün test aldım yaptım negatif ve bişey dikkatimi çekti idrarımda küçük beyaz tortular vardı göğüslerimde herhangi bir hassasiyet yok acaba üşüttümmü diye düşünüyorum ama kafam çok karışık ne yapmalıyım sizce daha önce başına böyle belirtiler gelen oldu mu

Kızlar selam 2 ay önce hamileydim ama dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı, sol tüpümdede yapışıklık varmış ve başarılı bir şekilde açılmış, doktor sol tüpün sağlıklı demişti. Adetime 5 gün var ama evde test vardı dayanamadım test yaptım çok silik çizgi var gibi yoksa aklım bana oyun mu oynuyor bakarmısınız 🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• IMG_0516.webp
    IMG_0516.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_0514.webp
    IMG_0514.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_0515.webp
    IMG_0515.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 140
Kızlar merhaba benim belirtiler kasık batmaları ve adet olacakmış gibi ağrı göğüs dolgunluğu bir kere karında pıt pıt damar atması gibi bir şey oldu, gaz ve şişkinlik reglime 6 gün kaldı bu ay daha farklı hissediyorum sizce test almalı mıyım

Kızlar selam 2 ay önce hamileydim ama dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı, sol tüpümdede yapışıklık varmış ve başarılı bir şekilde açılmış, doktor sol tüpün sağlıklı demişti. Adetime 5 gün var ama evde test vardı dayanamadım test yaptım çok silik çizgi var gibi yoksa aklım bana oyun mu oynuyor bakarmısınız 🤦🏼‍♀️
Yaa ne duruyosun gidip kan versenee 🥳 Merak etme yanlış görmüyorsun ben de gördüm hayalet çizgiyi, test bozuk değilse gebelik var gibi duruyor, inşaallah herşey gönlünce olur 🙏🏻

Merhaba geçen ay gecikmeli olarak (5gün ) adet oldum 12 sinde hala olmadım adet testlerimde negatif niye böyle acaba

Merhaba geçen ay gecikmeli olarak (5gün ) adet oldum 12 sinde hala olmadım adet testlerimde negatif niye böyle acaba
Cevap veren olmamış mı benzer durum bende de var, benim de geçen aylara göre adetim 2 gün gecikti, seyrek idrarla dün akşam awox test yaptım negatif bugün pembe açık pembe kan geldi çok az, normalde memem ağrır bu döngüde ağrımadı anlamadım bir şey olsa çıkar mıydı

Back
X