• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Canım lütfen kendini stres yapma gebeliğin olmamasını etkileyen şey stres stres bırak kafandan hamileliği düşünmeyi at tamamen sil rafa kaldır akılına bırak o zaman belki stresten uzak durduğum o ay bile hamile kalabilirsin Forumda çok okudum umudumu kestiğim ay hamile olduğumu öğrendim diye çok okudum burda stres herseyi etkiliyor ben şöyle düşünüyorum bebeğim olmazsa bile dünyanın Sonu değil diye düşünüp kendimi stresten uzaklaştırıyorum bu ay spora başladım daha çok gezmeye başladım inşallah allahım o duyguyu sana yaşatır
Kesinlikle stres düşünmek etkiliyordur. Çok düşünmüyorum sanıyorum ama galiba taktım biraz. Çünkü ilk gebeliğim ilk denemede oldu korunmayı bırakır bırakmaz o ay hemen hamile kalmıştım. Heralde beklentiye girdim. Yine hızlı olur sandım😅 ama çok düşünmemek kafayı dağıtmak bi şeylerle meşgul olmak lazım çok haklısın. İnşallah bu aydan sonra salıcam artık.

Kesinlikle stres düşünmek etkiliyordur. Çok düşünmüyorum sanıyorum ama galiba taktım biraz. Çünkü ilk gebeliğim ilk denemede oldu korunmayı bırakır bırakmaz o ay hemen hamile kalmıştım. Heralde beklentiye girdim. Yine hızlı olur sandım😅 ama çok düşünmemek kafayı dağıtmak bi şeylerle meşgul olmak lazım çok haklısın. İnşallah bu aydan sonra salıcam artık.
Öyle yap canım stres yapınca olucağı varsa da olmuyor

Predictor early testinin yanlış çıktığı olur mu acabaa
Bu test bence doğru çıkarıyor öyle tecrübeyi ettim. Epey de belirgin pembe çıkmış. Adetin heralde 1 hafta falan gecikti değil mi? Bence en kısa süredee kan ver. Hamilesin diye düşünüyorum

Bu test bence doğru çıkarıyor öyle tecrübeyi ettim. Epey de belirgin pembe çıkmış. Adetin heralde 1 hafta falan gecikti değil mi? Bence en kısa süredee kan ver. Hamilesin diye düşünüyorum
Adetim 2 gün gecikti sadece. Kan verdim sonucu bekliyorum inşallah :’)

Ay allahım beta değerim 820 çıktı ben hamileyim kızlaaarrr. 820den düşer mi acaba? Şimdi de artacak mı telaşım başladıı:((
Ayyy çok sevindim allah tamamına erdirsin 🥰 yalnız 2 gün gecikme için 820 bayaaaa yüksek de mi

Ayyy çok sevindim allah tamamına erdirsin 🥰 yalnız 2 gün gecikme için 820 bayaaaa yüksek de mi
Sanırım öyle ya ben de hiç bilmiyorum böyle konuları. İnşallah sağlıklı bi şekilde ilerlerr. Çok teşekkür ederim bu aradaaa <3

Bi şey sorabilir miyiö? Acaba şimdi yarın direkt kadın doğuma mı gitmeliyim yoksa artışını takip edip gördükten sonra mı gitmeliyim?

Bi şey sorabilir miyiö? Acaba şimdi yarın direkt kadın doğuma mı gitmeliyim yoksa artışını takip edip gördükten sonra mı gitmeliyim?
Bence yarın gitme cuma günü gidebilirsin doktor tekrar kan ister zaten hem artış hakkında konuşabilirsin hemde kese görme gibi bir durum varsa görebilirsin

Hayırlı olsun bu arada sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Ay allahım beta değerim 820 çıktı ben hamileyim kızlaaarrr. 820den düşer mi acaba? Şimdi de artacak mı telaşım başladıı:((
Benim geçen sene o kaybettiğim bebekte predictor early yapmıştım. Daha silik çıkmıştı foto ekledim. 4 gün gecikmede betam 828idi. Senin daha hızlı yükselmiş hadi hayırlı olsun. Keseyi yakında görürsünüz inşallah birkaç güne kadın doğumdan randevu al bence

Eklentiler

• 1000238153.webp
    1000238153.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 127
Benim geçen sene o kaybettiğim bebekte predictor early yapmıştım. Daha silik çıkmıştı foto ekledim. 4 gün gecikmede betam 828idi. Senin daha hızlı yükselmiş hadi hayırlı olsun. Keseyi yakında görürsünüz inşallah birkaç güne kadın doğumdan randevu al bence
Çok geçmiş olsun :( teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinn. Pazartesi günü için randevu aldım, cuma günü tekrar kan vericem inşallah

Hayır kötü düşünme ay çok sevindim biliyor musun sanki kendş mutluluğum gibi allahım saglıkla kucağına almayı nasip etsin Hcg seviyen çok güzel çıkmış

gözünüz aydınnnn sağlıklı bi hamilelik dilerim

Back
X