Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
awox markadan memnunum inşallah dilediğiniz sonucu alırsınızKızlar yarın adet olmam gerek
Erken gebelik testi yapıcam
En güvenilir marka hangisi yardımcı olur musunuz
Amin cok sagolunawox markadan memnunum inşallah dilediğiniz sonucu alırsınız
Yok canım eşim aldı yarın sabah yapıcam ilk idrarla daha doğru sonuc veriyormus sanırımYaptınız mı test
Allah gönlüne göre versin insallah ikimizde güzel sonuçlat alırızİnşallah pozitiftir canım gönlüne göre olur umarım ben kendimi şuan hiç bilmiyorum Ocak ayından beri çok düzensiz sadece 1 kere adet gördüm şimdi geçilmenin 9. Günündeyim 23 de randavu var test de yapmadım ne çıkacak hiç bilmiyorum
Ben de awox yapmıştım canımKızlar yarın adet olmam gerek
Merhaba benim bebe time testim 4 gün önceden 1 saat sonra silik çizgi verdi sonra koştum 3 tane farklı marka aldım bir tek bebe time ince silik çizgi çıktı sonra gün aşırı bebe time yaptım 3 gün sonra Çizgi koyulaştı tabiki ben adet günüm geldiği gün gidip kan verdim pozitif çok şükürKızlar yarın adet olmam gerek
Ay cok sevindim darısı basıma insallahMerhaba benim bebe time testim 4 gün önceden 1 saat sonra silik çizgi verdi sonra koştum 3 tane farklı marka aldım bir tek bebe time ince silik çizgi çıktı sonra gün aşırı bebe time yaptım 3 gün sonra Çizgi koyulaştı tabiki ben adet günüm geldiği gün gidip kan verdim pozitif çok şükür
Ben en önce markette bişeyler dökülmüş çok kötü koku vardı kendimi attım dışarı midem bulandı karnım şiş gazlı gibi ve hafiften kaşık ağrısı vardı şimdi kayboldu ama göğüslerim hem şişti hemde çok acıyor onlar hala aynı ben çok erken yaşadım etkilerini bence sanki böyle idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun gibi bir ağrı oluyor kasıktaAy cok sevindim darısı basıma insallah
Sizin belirtileriniz nelerdi
Bende de gögüs uclarım asırı sızlıyo ve gögsümde sıcaklık yanma hissi varBen en önce markette bişeyler dökülmüş çok kötü koku vardı kendimi attım dışarı midem bulandı karnım şiş gazlı gibi ve hafiften kaşık ağrısı vardı şimdi kayboldu ama göğüslerim hem şişti hemde çok acıyor onlar hala aynı ben çok erken yaşadım etkilerini bence sanki böyle idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun gibi bir ağrı oluyor kasıkta
Ayy inşallah vardır bebişBende de gögüs uclarım asırı sızlıyo ve gögsümde sıcaklık yanma hissi var
3 gündür de tuz ve sekerin kokusu asırı keskin geliyo burnuma![]()
Awox marka 8 olan beta değerini bile ilk 7dk da çıkarmıştı ama tabi kimyasaldı regl 7gün kala yapmıştım geçen aydaKızlar yarın adet olmam gerek
Peki yerleşme kanaması yaşadınız mıBen en önce markette bişeyler dökülmüş çok kötü koku vardı kendimi attım dışarı midem bulandı karnım şiş gazlı gibi ve hafiften kaşık ağrısı vardı şimdi kayboldu ama göğüslerim hem şişti hemde çok acıyor onlar hala aynı ben çok erken yaşadım etkilerini bence sanki böyle idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun gibi bir ağrı oluyor kasıkta
Ay yapmadım bugünYaptın mı canım test
Ya var gibi geldi bana da cok silikKızlar rica etsem bakar mısınız silik çizgi var ama ortaya doğru gibi emin olamadım tekrar test mi yapsam ne düşüneceğimi şaşırdım Regl günü yapmıştım bu testi 2 gün gecikti şimdi yapsam çıkar mı ? Test bozuk mudur acaba ?