Erken gebelik testi

Mgete

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
66
Puanlar
98
Kızlar selam,
2. Bebeğime sanırım hamileyim yarın adet günüm erken gebelik testi yaptım silik çizgi olarak 10-15 dk sonra netleşmeye başladı 3 saat sonraki halini koyuyorum. Adete 1 gün var erken gebelik testi bu kadar silik çıkabilir mi kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_9752.webp
    IMG_9752.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 472
Bence var çok hafif silik bir çizgi son durum nedir

Bende şuanda aynı durumdayım bende yarın evde test yapıcam

Kızlar selam,
2. Bebeğime sanırım hamileyim yarın adet günüm erken gebelik testi yaptım silik çizgi olarak 10-15 dk sonra netleşmeye başladı 3 saat sonraki halini koyuyorum. Adete 1 gün var erken gebelik testi bu kadar silik çıkabilir mi kafam karıştı
Kan verdiniz mi

448 çıktı sonucum kızlar kan verdim 2 gün sonra yine vericem inşallah hayırlısı olsun hepimiz için

Kızlar selam,
Öncelikle hayırlı olsun..
Bende 2. Bebeğime hamileyim sanırım 2 gün gecikme sabah kan verdim ama cuma olduğu için çıkmadı sonuç yarın sabah yapacağım evde test..

448 çıktı sonucum kızlar kan verdim 2 gün sonra yine vericem inşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Hayırlı olsun bebeğiniz🌸 saglikla kucağınıza alın insallah
Bende test yaptim once bisey çıkmadı 6. Dakikasında cok cok hafif 13 dakikasında biraz daha belirgin çizgi vardı ama geçersizdir diye düşünüyorum
Reglime 5/6 gun var
2.cocuk icin bekliyorum bende...

Back
X