- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi gunayturker
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok gölge var gibi, bu hangi marka negatif çıkan hangi markaEki Görüntüle 3730482 Kızlar 11 dpo adetime 3 gün var öğlende yaptım böyle çıktı sonrasında başka yaptım o negatif çıktı sizce var mııı![]()
B good diye bi marka ikisi de aynı marka ilk yaptığım öğlende silik çizgi gözle görülür şekilde fotoğrafta çok belli olmamış 1 saat sonra tekrar yaptığımda negatif saatle alakalı olabilir mi yani kahve su falan içtim o aradaCanım çok gölge var gibi, bu hangi marka negatif çıkan hangi marka
Canım bildiğim kadarıyla maalesef yalancı pozitif ihtimali yüksek olan bir test. İkinci de negatif çıktı diyince şüphelendim. Ama tabi ki saatle de alakalı olabilir belki o yüzden yarın ilk idrarda daha güvenilir bir testle denemeni öneririmB good diye bi marka ikisi de aynı marka ilk yaptığım öğlende silik çizgi gözle görülür şekilde fotoğrafta çok belli olmamış 1 saat sonra tekrar yaptığımda negatif saatle alakalı olabilir mi yani kahve su falan içtim o arada
Canım galiba güvenilir markayla yapmak gerekiyor bende bugün silik gördüm 1 saat sonra yaptım negatif anlayamıyorum en doğrusu kan vermek galiba geciktikten sonraya kizlar bende hemen hemen 10 adet test yaptim hepsi silik pozitif cikti ve 5 dakika icinde ama suan regl oldum bu neden olur kendimi hamile sanarken boyle bi gercekle yuzlesmek beni fazlasiyla uzdu
aslinda arastirdim en guvenilir markalardan da test yaptim ama anlayamadim bir turlu nedeniniCanım galiba güvenilir markayla yapmak gerekiyor bende bugün silik gördüm 1 saat sonra yaptım negatif anlayamıyorum en doğrusu kan vermek galiba geciktikten sonra![]()
O zaman kimyasal gebelik olabilir çiçeğim adetle atıcaksın büyük ihtimalle bende adetime 2 gün kala kan vermiştim betam 15 çıktı doktor gebesin demişti 2 gün sonra adet oldum Allah en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallahaslinda arastirdim en guvenilir markalardan da test yaptim ama anlayamadim bir turlu nedenini
awox ve predictor cok guvenilir diyolardi onlarda da 2. cizgi cikti
sanirim en mantiklisi gun gecmeden test yapmamak boyle cok yipratici oluyo insallah hepimize nasip olsunO zaman kimyasal gebelik olabilir çiçeğim adetle atıcaksın büyük ihtimalle bende adetime 2 gün kala kan vermiştim betam 15 çıktı doktor gebesin demişti 2 gün sonra adet oldum Allah en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah
Canım muhtemelen kimyasaldır.aslinda arastirdim en guvenilir markalardan da test yaptim ama anlayamadim bir turlu nedenini
awox ve predictor cok guvenilir diyolardi onlarda da 2. cizgi cikti
sanirim oyleymisCanım muhtemelen kimyasaldır.
benimde boyleydi regl oldum kan testi verin yoksa daha cok uzuluyo insan insallah vardir bebisinizEki Görüntüle 3730786 kızlar üsttekini bugün yaptım altta ki dün sizcee