- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi alya demirel
Erken gebelik testi yaptım ama çok silik bir çizgi çıktı adetim de gecikti ufak bi lekelenme gibi kanamam oldu hamilemiyim acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi yaptım ama çok silik bir çizgi çıktı adetim de gecikti ufak bi lekelenme gibi kanamam oldu hamilemiyim acaba
Aynen ilk idrar daha iyi sonuç verir inşallah pozitiftirTamam teşekkür ederim inşallah sabah ilk idrarda test yapsam daha iyi sonuç alirim dimi
Aynen ilk idrar daha iyi sonuç verir inşallah pozitiftirTamam teşekkür ederim inşallah sabah ilk idrarda test yapsam daha iyi sonuç alirim dimi
İnşallah ben hamilesiniz gibi hissediyorum ama bu testlerde çok yanıltabiliyor hayal kırıklığı yaşamanızı da istemem hakkınızda hayırlısı olsun diyelim bol şanslar yarın yazarsınızİnşallah ya cok dua ediyorum sizlerde edin lütfen![]()
Benimkine de bakar mısın dpo 15 deyim regl yok göğüslerim çok hassas ama çok silik çıktı sanki ya da bana mı öyle geliyor ilk 5 dakika içinde baktımValla ben bir gölge görüyorum var gibi sanki adetine kaç gün var ve kaç dakikada bu şekilde belirdi çizgiler?
ben de emin olamıyorum kuruma çizgisi mi diye ama 10 dakikayı geçmedi test em son 8 dk da resimledim bunlarda kuruduktan sonra ki haliValla çok ince bir hayalet çizgi var gibi ama kuruma çizgisibe de benziyor gerçi 5 dakikada çıktı demişssiniz bilemedim
Yok bence gayet net hayalet falan değil kuruma çizgisi erken testlerde olmuyor ve gri ve ince oluyor bu bariz silik çizgiben de emin olamıyorum kuruma çizgisi mi diye ama 10 dakikayı geçmedi test em son 8 dk da resimledim bunlarda kuruduktan sonra ki hali
Çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınızYok bence gayet net hayalet falan değil kuruma çizgisi erken testlerde olmuyor ve gri ve ince oluyor bu bariz silik çizgi
Cnm testin markası neTest sonucum lütfen biri yazabilir mi
Göremedim testini yüklenmemiş olabilir miCnm testin markası ne
Ben gördüm testi de çizgi de var bariz ama markadan markaya fark ediyor ya en güzeli beta vermek bence hayırlısı olsun inşallahGöremedim testini yüklenmemiş olabilir mi