- Emoji Skoru
- 26
- Puanlar
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki bebetıme marka idi.
Benim regli 15 inde 8 agustosta beri silik çizgiyi girdum ve hergun koyulasti varsa çıkar tabi neden çıkmasın yavrum koyulasmayi takip et testlerle tatmin olunca kan verBenimde adetime 7 gün var 2 gün önce normal gebelik testi yaptım belli belirsiz silik çizgi çıktı bugün sabah ilk idrarla yaptim 30 40 saniye içinde böyle çizgi oluştu göğüs ve kasık ağrısı sık idrara çıkma vs çok oldu sizce daha cokmu küçük kafam karisti
Benim regli 15 inde 8 agustosta beri silik çizgiyi girdum ve hergun koyulasti varsa çıkar tabi neden çıkmasın yavrum koyulasmayi takip et testlerle tatmin olunca kan ver
Yurtdışında son galiba o zaman testlerke devam yavrum kanamam agrin olmadıkça sıkıntı yok atma testleri gün gün takip et ovulasyon testi gbi istersen bizim gruba ekleyin seni kızlar var baya sadece gebelik uzerinede değilSenin testlerde belirgin Bekleyelim bakalım testler çok kafa karistiriyo aslında emin olamıyorum burda doktorlar hemen testte yapmiyo adet 15 20 gün geçmeden yapamayız diyorlar sinir bozucu
Yok turkiyedeyim Kilis ama biraz katı doktorlar aynen gün gün yapmakta mantıklı geldi çünkü normalde akıntım olmaz oda oluyo birkaç gundur olur ekle tabiYurtdışında son galiba o zaman testlerke devam yavrum kanamam agrin olmadıkça sıkıntı yok atma testleri gün gün takip et ovulasyon testi gbi istersen bizim gruba ekleyin seni kızlar var baya sadece gebelik uzerinede değil
Benimki predictor turuncu olan hiç bişey çıkarmadı sanırım b good yalancı çıkardı bayada belirgindi b goodEki Görüntüle 3813546
Üstteki prodoctor alttaki bebetime
gecen ay kımyasldım ılk b good farkettı predıctor dısındada butun testler pozıtıf verdı ben sahsen guvenmıyorum ama herkes cok ovuyor bunuda bıl reglının gecmesını bekle en garantıBenimki predictor turuncu olan hiç bişey çıkarmadı sanırım b good yalancı çıkardı bayada belirgindi b good
İlk dakikalarda çıktıysa var görünüyorEki Görüntüle 3813546
Üstteki prodoctor alttaki bebetime
İlk dakikalarda çıktıysa var görünüyor
evet evet 5 gundur duzenlı cıft cızgı cıkıyor ve renk koyulasması var sukur ama reglın gecmesını beklıyorum bakalım hayırlısıİlk dakikalarda çıktıysa var görünüyor
Ben de regl günüm gelmeden yapmaya başladım kontrol betayı regl günümde verdim çok erkenci davranıyoruz :) sabırsızım ben biraz şöyleydi testler şükür kurtuldular benden :)evet evet 5 gundur duzenlı cıft cızgı cıkıyor ve renk koyulasması var sukur ama reglın gecmesını beklıyorum bakalım hayırlısı
Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsınevet evet 5 gundur duzenlı cıft cızgı cıkıyor ve renk koyulasması var sukur ama reglın gecmesını beklıyorum bakalım hayırlısı
İnşallah hepimiz hamileyizdir kızlar :)) rabbim kucağımızı doldursun ama bilmiyorum predictor doğru çıkarıyor diyorlar b good hakkında hep kötü yorum öyle yapayım dediğiniz gibievet evet 5 gundur duzenlı cıft cızgı cıkıyor ve renk koyulasması var sukur ama reglın gecmesını beklıyorum bakalım hayırlısı
ayyyy bu testler bızden ne cektı beeeeRabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın![]()
Amin canım inşallah olurayyyy bu testler bızden ne cektı beeeecok sukur mutlu son olsunda hıc problem degıl
bence kan verinn sonucu da bizimle paylaşın lütfen inşallah hamilesinizdirAmin canım inşallah olur
Merhaba sonuç ne acaba bende de bgood silik çizgi verdi predictor vermedii merak ettimİnşallah hepimiz hamileyizdir kızlar :)) rabbim kucağımızı doldursun ama bilmiyorum predictor doğru çıkarıyor diyorlar b good hakkında hep kötü yorum öyle yapayım dediğiniz gibi