Erken gebelik testi

Benim ki bebetıme marka idi.
1000089858.webp

Üstteki prodoctor alttaki bebetime

Benimde adetime 7 gün var 2 gün önce normal gebelik testi yaptım belli belirsiz silik çizgi çıktı bugün sabah ilk idrarla yaptim 30 40 saniye içinde böyle çizgi oluştu göğüs ve kasık ağrısı sık idrara çıkma vs çok oldu sizce daha cokmu küçük kafam karisti
Benim regli 15 inde 8 agustosta beri silik çizgiyi girdum ve hergun koyulasti varsa çıkar tabi neden çıkmasın yavrum koyulasmayi takip et testlerle tatmin olunca kan ver

Senin testlerde belirgin Bekleyelim bakalım testler çok kafa karistiriyo aslında emin olamıyorum burda doktorlar hemen testte yapmiyo adet 15 20 gün geçmeden yapamayız diyorlar sinir bozucu

Senin testlerde belirgin Bekleyelim bakalım testler çok kafa karistiriyo aslında emin olamıyorum burda doktorlar hemen testte yapmiyo adet 15 20 gün geçmeden yapamayız diyorlar sinir bozucu
Yurtdışında son galiba o zaman testlerke devam yavrum kanamam agrin olmadıkça sıkıntı yok atma testleri gün gün takip et ovulasyon testi gbi istersen bizim gruba ekleyin seni kızlar var baya sadece gebelik uzerinede değil

Yurtdışında son galiba o zaman testlerke devam yavrum kanamam agrin olmadıkça sıkıntı yok atma testleri gün gün takip et ovulasyon testi gbi istersen bizim gruba ekleyin seni kızlar var baya sadece gebelik uzerinede değil
Yok turkiyedeyim Kilis ama biraz katı doktorlar aynen gün gün yapmakta mantıklı geldi çünkü normalde akıntım olmaz oda oluyo birkaç gundur olur ekle tabi

Benimki predictor turuncu olan hiç bişey çıkarmadı sanırım b good yalancı çıkardı bayada belirgindi b good
gecen ay kımyasldım ılk b good farkettı predıctor dısındada butun testler pozıtıf verdı ben sahsen guvenmıyorum ama herkes cok ovuyor bunuda bıl reglının gecmesını bekle en garantı

evet evet 5 gundur duzenlı cıft cızgı cıkıyor ve renk koyulasması var sukur ama reglın gecmesını beklıyorum bakalım hayırlısı
Ben de regl günüm gelmeden yapmaya başladım kontrol betayı regl günümde verdim çok erkenci davranıyoruz :) sabırsızım ben biraz şöyleydi testler şükür kurtuldular benden :)

Eklentiler

• IMG_5661.webp
    IMG_5661.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 145
evet evet 5 gundur duzenlı cıft cızgı cıkıyor ve renk koyulasması var sukur ama reglın gecmesını beklıyorum bakalım hayırlısı
İnşallah hepimiz hamileyizdir kızlar :)) rabbim kucağımızı doldursun ama bilmiyorum predictor doğru çıkarıyor diyorlar b good hakkında hep kötü yorum öyle yapayım dediğiniz gibi

İlk test dün ilk idrarla yaptığım test ikinci bugün sabah idrarla yaptığım test ama sabah 7 de yaptım baktım bişey gorunmeyince koydum yok bişey diyip sonra 10 gibi baktığım da böyle iki çizgi olmuş. Adetime iki gün var test markası laboquick kuruma çizgisi mı sizce

Eklentiler

• 1000054264.webp
    1000054264.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 144
Merhaba arkadaşlar gebelik şüphem vardı iki gün renkli oldum reglimin ikinci günü de test yapmıştım hem erken test hem normal kaset testi gebelik görmüştüm üçüncü günü adetim bittikten sonra tesiri tekrarladım bir şey çıkmadı ama bu akşam bir erken gebelik testi yaptım bir de normal test yaptım erken gebelik testini idrardan çıkarır çıkartmaz daha kapağı takamadan sonuç pozitif çıktı normal kaset teste bir şey çıkmadı yani resmi yukleyecegim benim için bir değerlendirme yapabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_8046.webp
    IMG_8046.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_8045.webp
    IMG_8045.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_8047.webp
    IMG_8047.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 68
İnşallah hepimiz hamileyizdir kızlar :)) rabbim kucağımızı doldursun ama bilmiyorum predictor doğru çıkarıyor diyorlar b good hakkında hep kötü yorum öyle yapayım dediğiniz gibi
Merhaba sonuç ne acaba bende de bgood silik çizgi verdi predictor vermedii merak ettim

Back
X