erken gebelik testi

duduss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
148
48
98
Arkadaslar, aranizda reglisine 1-2 gun kalip erken gebelik testi yaparak negatif cikan, sonrasinda hamilelik cikan var mi ?

Bende reglma 4gun varken yaptim ikinci çizgi az belirgindi kan testi yaptrdm pozitif cikti. Bir arkadasimda 3gun kala yapms negatif cikmis kanda pozitif cikmis ama inşallah seninde pozitif cikar :)

Bende reglma 4gun varken yaptim ikinci çizgi az belirgindi kan testi yaptrdm pozitif cikti. Bir arkadasimda 3gun kala yapms negatif cikmis kanda pozitif cikmis ama inşallah seninde pozitif cikar :)

çok teşekkürler inşallah, bilmiyorum senin ki yeni mi ama arkadaşına ve sana da hayırlı olsun :)

Benimki 12 haftalik arkadasiminki 9 haftalik canim inşallah hamilesindir değilsen de bidaki ay kalirsin inşallah morelini bozma bide cok takmayacakmissin tabi kolay değil :)

Benimki 12 haftalik arkadasiminki 9 haftalik canim inşallah hamilesindir değilsen de bidaki ay kalirsin inşallah morelini bozma bide cok takmayacakmissin tabi kolay değil :)

hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsınız inşallah, ne güzel arkadaşınla peş peşe olmuş :)) 2 ay önce karar verdik biz, aslında ciddi bir deneme ayı bile geçirmedik, niyeyse havaya girdim hemen olsun istiyorum :)) bakalım kısmet ne zamana :))

Canim cok erken daha biraz dene su uygun günlerde uygun pozisyonlara bak bide gun asiri deneyin faydasi oluyoms ben evlendim ikinci ay kaldim ama bunlarida yaptim yinede :) inşallah seninde bebisin olur hayirli sağlıkli bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…