erken gebelik testi

duduss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
148
48
98
Arkadaslar, aranizda reglisine 1-2 gun kalip erken gebelik testi yaparak negatif cikan, sonrasinda hamilelik cikan var mi ?

IKinci çizgi hiçmi çıkmadı tatlım? Yoksa sılıkte olsa

Hic cikmadi maalesef, yok herhalde birsey ama bir umut iste ayni seyi yasayan var mi diye merak ediyor insan

Doğru diyorsun ılk denememizde ben gidip kan testi yaptırmıştım dayanamadan.Ama adetini bekle 1. 2 gün geçerse hemen kan testi yaptır için rahatlar enazından.En kısa zamanda bebişin gelir inşallah.

Bende reglma 4gun varken yaptim ikinci çizgi az belirgindi kan testi yaptrdm pozitif cikti. Bir arkadasimda 3gun kala yapms negatif cikmis kanda pozitif cikmis ama inşallah seninde pozitif cikar :)

Bende reglma 4gun varken yaptim ikinci çizgi az belirgindi kan testi yaptrdm pozitif cikti. Bir arkadasimda 3gun kala yapms negatif cikmis kanda pozitif cikmis ama inşallah seninde pozitif cikar :)

çok teşekkürler inşallah, bilmiyorum senin ki yeni mi ama arkadaşına ve sana da hayırlı olsun :)

Benimki 12 haftalik arkadasiminki 9 haftalik canim inşallah hamilesindir değilsen de bidaki ay kalirsin inşallah morelini bozma bide cok takmayacakmissin tabi kolay değil :)

Benimki 12 haftalik arkadasiminki 9 haftalik canim inşallah hamilesindir değilsen de bidaki ay kalirsin inşallah morelini bozma bide cok takmayacakmissin tabi kolay değil :)

hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsınız inşallah, ne güzel arkadaşınla peş peşe olmuş :)) 2 ay önce karar verdik biz, aslında ciddi bir deneme ayı bile geçirmedik, niyeyse havaya girdim hemen olsun istiyorum :)) bakalım kısmet ne zamana :))

Canim cok erken daha biraz dene su uygun günlerde uygun pozisyonlara bak bide gun asiri deneyin faydasi oluyoms ben evlendim ikinci ay kaldim ama bunlarida yaptim yinede :) inşallah seninde bebisin olur hayirli sağlıkli bi şekilde

Back
X