Erken gebelik testiii

seydatunc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2025
19
1
1
Selamın aleyküm hanımlar. Sizlere danışmak için buraya üye oldum. Ben 3 tane erken genelik testi yaptım silik pozitif çıktı regl günüme daha 1 gün var. Bu testleri 3 gün öncesi yapmıştım şimdi bugün tekrar yaptım negatif hiç silik dahi yok kuruduğunda da hiç bişey yok çok üzüldüm neden böyle oldu aranızda yaşayan var mı?

Geçen gün sürekli silik çıkan testlerime aldanıp kan vermeye koştum koşmaz olaydım bu testler çok güvenilir değil benimki prodoctordu. Umarım hamilesinizdir

bu aralar çok yanlış çıkaran test duyuyoruz ya, en iyisi gecikmeyi bekleyip kan vermek umarım hamilesinizdir

Geçen gün sürekli silik çıkan testlerime aldanıp kan vermeye koştum koşmaz olaydım bu testler çok güvenilir değil benimki prodoctordu. Umarım hamilesinizdir
Benimkide oydu sanırım ya 3 tane test silik çıktı ikisi hiç biley yok umarım öyledir . Sol kasığım nerdeyse bir hafta aralıklarla sızladı normalde göğüslerim ağrırdı adetten bir hafta önce hiç bir ağrı yok bugün negatifleri görünce baya ağladım. İnşallah sizinde olur en kısa zamanda benimde istyen herkezin

Benim göğüslerim çok kötü ağrıyor ilk gebeliğimdeki belirtilerle karıştırdım. Siz lütfen kan verin belki doğrudur.

Benim göğüslerim çok kötü ağrıyor ilk gebeliğimdeki belirtilerle karıştırdım. Siz lütfen kan verin belki doğrudur.
Gittim kan vermeye dün doktora söyledim silik çıktı kan vermek istiyorum dedim. Doktorumda şimdi çok erken bir hafta geçmesi gerek şimdi kan alırsam bir daha alamam bakamam sonuca dedi gönderdi

Gittim kan vermeye dün doktora söyledim silik çıktı kan vermek istiyorum dedim. Doktorumda şimdi çok erken bir hafta geçmesi gerek şimdi kan alırsam bir daha alamam bakamam sonuca dedi gönderdi
Ne alaka ya niye alıp bakamasın ne saçma bir şey ilk kez duydum ilk gebeliğiniz mi

Aa ne alaka ben 2 gün kala istedim doktorum kan testi yaptırdı sonra da takip için yaptırdım bir defa daha bakamam ne demek

Benimde geçen ay 7 pozitif çıkmıştı kan negatifti. Umarım üzülmezsiniz. Doktor bidaha sorarsa bi hafta geçti deyin ben öyle deyip kan vermiştim

Şu silikliğe bile razıyım şuan
Sat 2 mayıs. 24 mayısta kan geldi dedim kesin regl oldum ama çok erken oldum. Sonrasında gelmedi kahve lekelenmeye döndü bir gün sürdü beklemedeyim bat 1 haziran. Dr uma yazdım kan ver dedi ama beklemek istiyorum. Her ay negatif kandan bıktım

Nasip ne zamanda vakit o zaman olur rabbim dilryrn herkese nasip etsin sanada içinde

Canım benim hakkısın bende bir hafta önce kahverengi pıhtı gördüm sonra şeffaf kocaman geldi dedim kesin bişeyler oluşuyor test yapmaya lkoştum silik çıktı dün yaptım hiç bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…