Benimkide oydu sanırım ya 3 tane test silik çıktı ikisi hiç biley yok umarım öyledir . Sol kasığım nerdeyse bir hafta aralıklarla sızladı normalde göğüslerim ağrırdı adetten bir hafta önce hiç bir ağrı yok bugün negatifleri görünce baya ağladım. İnşallah sizinde olur en kısa zamanda benimde istyen herkezinGeçen gün sürekli silik çıkan testlerime aldanıp kan vermeye koştum koşmaz olaydım bu testler çok güvenilir değil benimki prodoctordu. Umarım hamilesinizdir
Umarım bu mesajlarınıza bile ağlamak üzereyim o kadar ümitliydim ki .bu aralar çok yanlış çıkaran test duyuyoruz ya, en iyisi gecikmeyi bekleyip kan vermek umarım hamilesinizdir
Benim göğüslerim çok kötü ağrıyor ilk gebeliğimdeki belirtilerle karıştırdım. Siz lütfen kan verin belki doğrudur.Benimkide oydu sanırım ya 3 tane test silik çıktı ikisi hiç biley yok umarım öyledir . Sol kasığım nerdeyse bir hafta aralıklarla sızladı normalde göğüslerim ağrırdı adetten bir hafta önce hiç bir ağrı yok bugün negatifleri görünce baya ağladım. İnşallah sizinde olur en kısa zamanda benimde istyen herkezin
Gittim kan vermeye dün doktora söyledim silik çıktı kan vermek istiyorum dedim. Doktorumda şimdi çok erken bir hafta geçmesi gerek şimdi kan alırsam bir daha alamam bakamam sonuca dedi gönderdiBenim göğüslerim çok kötü ağrıyor ilk gebeliğimdeki belirtilerle karıştırdım. Siz lütfen kan verin belki doğrudur.
Ne alaka ya niye alıp bakamasın ne saçma bir şey ilk kez duydum ilk gebeliğiniz miGittim kan vermeye dün doktora söyledim silik çıktı kan vermek istiyorum dedim. Doktorumda şimdi çok erken bir hafta geçmesi gerek şimdi kan alırsam bir daha alamam bakamam sonuca dedi gönderdi
Aa ne alaka ben 2 gün kala istedim doktorum kan testi yaptırdı sonra da takip için yaptırdım bir defa daha bakamam ne demekGittim kan vermeye dün doktora söyledim silik çıktı kan vermek istiyorum dedim. Doktorumda şimdi çok erken bir hafta geçmesi gerek şimdi kan alırsam bir daha alamam bakamam sonuca dedi gönderdi
Değil iki çocuğum var. Günün bir hafta geçmesi gerek dediNe alaka ya niye alıp bakamasın ne saçma bir şey ilk kez duydum ilk gebeliğiniz mi
Öyle gerçekten bende anlaamadımAa ne alaka ben 2 gün kala istedim doktorum kan testi yaptırdı sonra da takip için yaptırdım bir defa daha bakamam ne demek
7 pozitif ne oluyor. İnşallah sizde istediğiniz olurBenimde geçen ay 7 pozitif çıkmıştı kan negatifti. Umarım üzülmezsiniz. Doktor bidaha sorarsa bi hafta geçti deyin ben öyle deyip kan vermiştim
Yani yedi test yaptım7 pozitif ne oluyor. İnşallah sizde istediğiniz olur
Şu silikliğe bile razıyım şuanEki Görüntüle 3597620 Benim testlerde böyle
Nasip ne zamanda vakit o zaman olur rabbim dilryrn herkese nasip etsin sanada içindeŞu silikliğe bile razıyım şuan
Sat 2 mayıs. 24 mayısta kan geldi dedim kesin regl oldum ama çok erken oldum. Sonrasında gelmedi kahve lekelenmeye döndü bir gün sürdü beklemedeyim bat 1 haziran. Dr uma yazdım kan ver dedi ama beklemek istiyorum. Her ay negatif kandan bıktım
Şu pembe test zaten beni öahveden diğerleri silik çıktı bu hiç bir belirti çıkaermadıEki Görüntüle 3597620 Benim testlerde böyle
Canım benim hakkısın bende bir hafta önce kahverengi pıhtı gördüm sonra şeffaf kocaman geldi dedim kesin bişeyler oluşuyor test yapmaya lkoştum silik çıktı dün yaptım hiç bişi yokŞu silikliğe bile razıyım şuan
Sat 2 mayıs. 24 mayısta kan geldi dedim kesin regl oldum ama çok erken oldum. Sonrasında gelmedi kahve lekelenmeye döndü bir gün sürdü beklemedeyim bat 1 haziran. Dr uma yazdım kan ver dedi ama beklemek istiyorum. Her ay negatif kandan bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?