- 14 Haziran 2023
- 192
- 52
- 18
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yalancı pozitif gostermisti bu marka bu sekilde silikti 2 kere yapmistim ikiside o sekildeydi ama hamile degildim 2 gun gecikme sonrsi regl olmustum.artımed testi guvenilirmi ? erken gebelik testim silik çıktı hamileyim ? lutfen yardımcı olun![]()
Testlerın ıkısıde aynı andamı yapıldı bırde ne kadar süre ıcersınde cıktı artımed yalancı pozıtıf cıkartıyor ama bana hamıle gıbısınız geldiartımed testi guvenilirmi ? erken gebelik testim silik çıktı hamileyim ? lutfen yardımcı olun![]()
1 gün arayla yapıldı canımTestlerın ıkısıde aynı andamı yapıldı bırde ne kadar süre ıcersınde cıktı artımed yalancı pozıtıf cıkartıyor ama bana hamıle gıbısınız geldi
başka bi marka mi deniyimBende yalancı pozitif gostermisti bu marka bu sekilde silikti 2 kere yapmistim ikiside o sekildeydi ama hamile degildim 2 gun gecikme sonrsi regl olmustum.
Bu sitede arastirmistim ve cok cok fazla yalanci pozitif veriyo diyen vardi benim gibi olan.
Tabiki bu illa senin gebe olmadigini gostermez 2 gun sonra farkli marka ile tekrar et testi bence kafan rahat olsun en azindan
inşallah ya doğrudurÇizgi gözüküyor bu gebelik var demek.BAT a kaç gün var ? Yarın yenileyin isterseniz daha koyulaşacaktır.Kan ile de netleştirirsiniz.Hayırlı olsun.
Bende de bu şekilde çıkarmıştı Malesef umarım sizin ki pozitif olurartımed testi guvenilirmi ? erken gebelik testim silik çıktı hamileyim ? lutfen yardımcı olun![]()
Bana kuruma çizhisi gibi geldi artimed bunu yapıyo geneldeartımed testi guvenilirmi ? erken gebelik testim silik çıktı hamileyim ? lutfen yardımcı olun![]()
Bende yalancı pozitif gostermisti bu marka bu sekilde silikti 2 kere yapmistim ikiside o sekildeydi ama hamile degildim 2 gun gecikme sonrsi regl olmustum.artımed testi guvenilirmi ? erken gebelik testim silik çıktı hamileyim ? lutfen yardımcı olun![]()
Icin rahat etsin varsa zaten sorun yok teyit etmis olursun ama yoksa hevesin kursaginda kalmasin umarim vardir umarim gonlunce olurbaşka bi marka mi deniyim
inşallah canımBende de bu şekilde çıkarmıştı Malesef umarım sizin ki pozitif olur![]()
hemen çıktı ama 5 dakika bile beklemediBana kuruma çizhisi gibi geldi artimed bunu yapıyo genelde
Profilime bakarsan bende aynı testin daha belirginini paylaşmışım genel olarak bu markaların testleri hatalı oluyorhemen çıktı ama 5 dakika bile beklemedi
bende sipariş vercem inşallah canimPazartesi .sali . Çarşamba freely gebelik testi yaptim pazartesi silik salı bariz pozitif carsambq yaptimda pazartesi günkü gibi silik sekilde çıktı kan verdim negatif kaset test yaptim negatif şuan adetimi bekliyorum büyük bir ihtimalde hamile değilim ama kendimi hamile gibi hissediyorum annelik iç güdüsümu yoksa piskoaljikmi çözemedim inşallah sizinki vardır artımed çok guvenilir bir marka değil dünden itibaren karar aldim asla bu testlere para vermiycem Trendyolldan awox veya laboquick diye bir test var onlardan alcam en doğru sonucu onlar veriyor varsa var yoksa yok sizinde hakkinizda hayırlısı inşallah vardır yalanci pozitif değildir
inşallah kuzumHemen çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek ama beklediyse kuruma çizgisi olabilir, inşallah pozitiftir![]()
yarin denicem kuzumProfilime bakarsan bende aynı testin daha belirginini paylaşmışım genel olarak bu markaların testleri hatalı oluyorbence sen mutlaka başka marka ile dene umarım vardır canım
Maalesef hiç güvenilir değil. Başka markayla tekrar denemeni tavsiye ederim. İnşallah hamilesindirartımed testi guvenilirmi ? erken gebelik testim silik çıktı hamileyim ? lutfen yardımcı olun![]()