• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testim silik pozitif ama regl ağrısına benzer bir ağrım var

mavikelebekk_1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba son adet tarihim 15 mart reglime 3 gün kala erken gebelik testi yapmaya başladım nimo ve artımed kullandım nimo olanlarda biraz daha belirgin bi silik çizgi varken artımeddeki silik çizgiyi görmek biraz daha zor . Sizce hamilelik ihtimalim var mı ya da böyle bir sey yasayıp hamile olduğunuzu öprendiniz mi ? Ayrıyetten regl ağrısına benzer bir kasık ağrımda başladı

Eklentiler

• 1000177781.webp
    1000177781.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 706
Hamileliğin ilk günlerinde de regl ağrısı gibi ağrılar olabiliyor. Benim testim biraz daha silikti. kan verdim değerim 33 çıkmıştı. Regl ağrısı canınızı sıkmasın çünkü normal.

Hamileliğin ilk günlerinde de regl ağrısı gibi ağrılar olabiliyor. Benim testim biraz daha silikti. kan verdim değerim 33 çıkmıştı. Regl ağrısı canınızı sıkmasın çünkü norm

Hamileliğin ilk günlerinde de regl ağrısı gibi ağrılar olabiliyor. Benim testim biraz daha silikti. kan verdim değerim 33 çıkmıştı. Regl ağrısı canınızı sıkmasın çünkü normal.
Teşekkür ederimm

Merhaba son adet tarihim 15 mart reglime 3 gün kala erken gebelik testi yapmaya başladım nimo ve artımed kullandım nimo olanlarda biraz daha belirgin bi silik çizgi varken artımeddeki silik çizgiyi görmek biraz daha zor . Sizce hamilelik ihtimalim var mı ya da böyle bir sey yasayıp hamile olduğunuzu öprendiniz mi ? Ayrıyetten regl ağrısına benzer bir kasık ağrımda başladı
Benim de son adet tarihim 15 Mart, testte silik çizgi görüp kan verdim geçen hafta 60 çıktı. Tam regl olacak gibi kasık ve bel ağrılarım var belirtiler tamamen aynı sanırım. Silik çizgi çıkıyorsa bi kan verin bence

Benim de son adet tarihim 15 Mart, testte silik çizgi görüp kan verdim geçen hafta 60 çıktı. Tam regl olacak gibi kasık ve bel ağrılarım var belirtiler tamamen aynı sanırım. Silik çizgi çıkıyorsa bi kan verin bence
Merhaba benimde 16 mart ve ovülasyon takibi yaptım ama yumurrlama görmedim ve değişik ağrılarım var kahverengi lekelenmem vardı test yaptım bu şekilde çıktı ilk dakikalarda çıkmadı onu söyliyim ama çizgiler renkli gölge böyle olmuyor diye biliyorum yorumlarsanız sevinirim.

Eklentiler

• IMG_8448.webp
    IMG_8448.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 596
  • IMG_8450.webp
    IMG_8450.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 487
  • IMG_8449.webp
    IMG_8449.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 439
  • IMG_8450.webp
    IMG_8450.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 410
  • IMG_8449.webp
    IMG_8449.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 377
  • IMG_8448.webp
    IMG_8448.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 412
Merhaba benimde 16 mart ve ovülasyon takibi yaptım ama yumurrlama görmedim ve değişik ağrılarım var kahverengi lekelenmem vardı test yaptım bu şekilde çıktı ilk dakikalarda çıkmadı onu söyliyim ama çizgiler renkli gölge böyle olmuyor diye biliyorum yorumlarsanız sevinirim.
Ben göremedim üzgünüm. Ara lekelenme yaşıyorsanız kist vs olabilir.

Ben göremedim üzgünüm. Ara lekelenme yaşıyorsanız kist vs olabilir.
Buraya atınca kalite baya düşük ben ilk kez böyle birşey yaşadım o yüzden bir sormak istedim yarın beta baktıracağım

Eklentiler

• IMG_8453.webp
    IMG_8453.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 520
Buraya atınca kalite baya düşük ben ilk kez böyle birşey yaşadım o yüzden bir sormak istedim yarın beta baktıracağım
Şu fotoğraflarda çok hafif var gibi ama fotoğraf olarak yükleyince anlaşılmıyor tam olarak. Mutlaka 2 güne bir tekrarlayın koyulaşana kadar. Bende dpo 9da hiç çizgi yokken 10da çok çok ince vardı fotoğraf atsam belli bile olmazdı

Merhabalar sonuç ne oldu acaba inşallah istediğiniz gibi olmuştur

Sizce var mı ????

Eklentiler

• 1000083555.webp
    1000083555.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 357
Merhaba bedir acaba son durum

Kızlar dün Reglime 3 gün var vardı. Erken gebelik ilk yaptığım 10. Dakikada falan çift çizgi oldu. Akşam yaptığım negatifti. Bugün tekrar kaset test yaptım ilk yaptığım 5. Dakikalarda silik ikinci çizgiyi çıkardı 1,5 saat sonra yaptığım kaset test negatifti. Sizce neden olur bu

Merhabalar sonuç ne oldu acaba inşallah istediğiniz gibi olmuştur
Merhaba yumurtlama testinde yumurtlama bir türlü göremedim o yüzden ben de inositol takviyesine başlamaya karar verdim yani gebelik testlerinde de yine bir tanesinde pozitif gördüm o da yalancı pozitif dediler o şekilde saldım bakalım

Kızlar dün Reglime 3 gün var vardı. Erken gebelik ilk yaptığım 10. Dakikada falan çift çizgi oldu. Akşam yaptığım negatifti. Bugün tekrar kaset test yaptım ilk yaptığım 5. Dakikalarda silik ikinci çizgiyi çıkardı 1,5 saat sonra yaptığım kaset test negatifti. Sizce neden olur bu
Ya hevesinizi kırmak istemiyorum ama varsa gerçekten sabah akşam öyle hiç fark etmiyor çıkıyor siz bence tekrar sabah eğer adetiniz geciktiyse normal kaset tipi test yapın eğer daha varsa erken gebelik testi ile bir daha sabah ilk idrarla

Ya hevesinizi kırmak istemiyorum ama varsa gerçekten sabah akşam öyle hiç fark etmiyor çıkıyor siz bence tekrar sabah eğer adetiniz geciktiyse normal kaset tipi test yapın eğer daha varsa erken gebelik testi ile bir daha sabah ilk idrarla
Yok aksine hayal kırıklığına uğramamak için hiç heveslenmiyorum sadece kafamı karıştırdı daha önce de çok test yaptım ama ilk kez başıma geldi böylesi

Yok aksine hayal kırıklığına uğramamak için hiç heveslenmiyorum sadece kafamı karıştırdı daha önce de çok test yaptım ama ilk kez başıma geldi böylesi
Merhaba durumunuz nedir, bende dün sabah yaptım çok zor görünen silik çizgi vardı, aksam yaptım o birazcık daha belirgindi. Sabah ilk idrarla yaptım ama negatif. Kafam alak bullak oldu. Hepsi aynı marka kaset test. Adete 4 gun var

Merhaba yumurtlama testinde yumurtlama bir türlü göremedim o yüzden ben de inositol takviyesine başlamaya karar verdim yani gebelik testlerinde de yine bir tanesinde pozitif gördüm o da yalancı pozitif dediler o şekilde saldım bakalım
Ben bu sabah ilk idrarla yaptım negatifti yarın regl olmam gerekiyor kafamı karıştırdı ama sağlık olsun bi dahakine diyelim. Dilerim siz hamilesinizdir

Kızlar merhaba reglime şu an tam 7 gün var. Son reglimin ilk günü 19 Nisandı son günü 24 Nisandı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Reglime 7 gün var dün akşam açık pembe çok az şekilde akıntım geldi bu gün çok yoğun bir şekilde beyaz akıntım devam ediyor. Diğer belirtiler olarak sol göğsümde resmen yanma şeklinde ağrı hissediyorum sağ göğsümde de var ama soldaki kadar yoğun değil. Bir de karnımda göbek deliğimden aşağı kasığıma doğru bir çizgi var internetten araştırdım linea nigra olarak geçiyormuş gebelik belirtisi olabilirmiş ama erken gibi benim zamanım için. Göğüs uçlarımda renk koyulaşması var. Sol kaşığımda batma şeklinde ağrı oluyor ve arada kaşığımın ortasına doğru da geçiyor. Yüzümde sivilce çıkmazdı ve sağ alnımın üstünde bi kaç tane sivilce var ve yanağımda bi kaç tane. Ben daha önce reglimden bu kadar süre önce böyle şeyler hiç yaşamadım genelde kaşık ağrım regli olacağım gün olur ve göğüs hassasiyeti hiç yaşamam. Benim gibi belirtileri olan ve hamile olan var mı lütfen yazın

Back
X