Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac dk da çıktı acabaAdetime 8 gün var erken gebelik testi yapmıştım silik bir çizgi çıktı ama hayal mi görüyorum yoksa var mı bilmiyorum sizce nedir ??![]()
Erken yumurtlama olduysa 8 gun sonra cikabilir. Ama ben yine de erken testlere guvenemiyorum. Hatalı pozitif verebiliyor. Gecikince kaset test yapin bence.Adetime 8 gün var erken gebelik testi yapmıştım silik bir çizgi çıktı ama hayal mi görüyorum yoksa var mı bilmiyorum sizce nedir ??![]()
3 yada 5 dkKac dk da çıktı acaba
Tamam teşekkürlerErken yumurtlama olduysa 8 gun sonra cikabilir. Ama ben yine de erken testlere guvenemiyorum. Hatalı pozitif verebiliyor. Gecikince kaset test yapin bence.
Ebet var çok yeniAdetime 8 gün var erken gebelik testi yapmıştım silik bir çizgi çıktı ama hayal mi görüyorum yoksa var mı bilmiyorum sizce nedir ??![]()
Renk var foto da belli değil belki ama anlamadım çok değil yaniSilik çizgi var ama benim bildiğim pembe olması gerekiyor bende böyle çıkmıştı Eki Görüntüle 2897241
Renk var foto da belli değil belki ama anlamadım çok değil yani
Adetinize daha varmış zaten bakınca direkt çizgi belli oluyor sizde büyütmeden gördüm çizgiyi. Benim regl günümü 9-10 gün geçtikten sonra yaptım ona rağmen böyle silik çıktıRenk var foto da belli değil belki ama anlamadım çok değil yani
Hamilemisiniz sizde pekiAdetinize daha varmış zaten bakınca direkt çizgi belli oluyor sizde büyütmeden gördüm çizgiyi. Benim regl günümü 9-10 gün geçtikten sonra yaptım ona rağmen böyle silik çıktı
Adet tarihime göre 8 hafta ama bende geç döllenme oldu sanırım beta geçen hafta pazartesi 1763 idi yarın kadın doğuma gideceğimHamilemisiniz sizde peki
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım :)Adet tarihime göre 8 hafta ama bende geç döllenme oldu sanırım beta geçen hafta pazartesi 1763 idi yarın kadın doğuma gideceğim
Valla ben çizgiyi direk gördüm bence biraz daha bekleyip kan verin yada elinizde test varsa iki günde bir yapıp koyulaşma varmı diye bakabilirsiniz3 yada 5 dk
Amin inşallah sizin de inşallah gebelik vardır ki bence var :)Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım :)
İnşallah :)Amin inşallah sizin de inşallah gebelik vardır ki bence var :)
Cok net gozukuyor bence kan verinAdetime 8 gün var erken gebelik testi yapmıştım silik bir çizgi çıktı ama hayal mi görüyorum yoksa var mı bilmiyorum sizce nedir ??![]()
Göğüslerim şiş gibi biraz uykum oluyor ama bunlar hep var zaten bendeVar gibi görünüyorben de bu ay umutluyum bakalım 8 gün kala belli olacak mı benim 13 gün falan var bata o yüzden yapmıyorum test ama hafif belirtiler var gibi sanki. Sizde herhangi bi belirti var mı