Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tipistipis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
711
509
23
34
Merhaba kızlar. Her ay olduğu gibi bu ayda çok yoruldum test yapmaktan. 11.ayımıza giricez sebepsiz infertilite vardı.
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.
Döngülerim 31-32 günde bir düzenlidir.
Yumurtlamayı 13 Aralıkta gördüm. Yani yumurtlamadan sonraki 10.günüm. Erken gebelik testi yaptım. Predictor. Resimle oynadım biraz ama ben uyduruyor muyum sizce ? Döngülerim geç olduğu için geç yumurtlama mümkün müdür ? Bu konularda bilgisi olan var mı ?
Böyle bişey yaşayan ?
2AAACBFF-2A27-432E-A6B4-3F9551343EEA.webp

Eklentiler

• 449911A9-F46C-4E30-A628-94B0122438C8.webp
    449911A9-F46C-4E30-A628-94B0122438C8.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Benimde döngüm geç oluyor. Ama geç döngü geç yumurtlama mı demek bilmiyorum canım. İnşallah hamilesindir. Bilgisi olan biri yazabilir belki. merve merve canım sen bu konularda çok bilgilisin. Belki biliyorsundur.

Merhaba kızlar. Her ay olduğu gibi bu ayda çok yoruldum test yapmaktan. 11.ayımıza giricez sebepsiz infertilite vardı.
Yumurtlamayı 13 Aralıkta gördüm. Yani yumurtlamadan sonraki 10.günüm. Erken gebelik testi yaptım. Predictor. Resimle oynadım biraz ama ben uyduruyor muyum sizce ? Döngülerim geç olduğu için geç yumurtlama mümkün müdür ? Bu konularda bilgisi olan var mı ?
Böyle bişey yaşayan ?Eki Görüntüle 2975046

Malesef üzmek istemem ama yok

Böyle bişey yaşayan ?Eki Görüntüle 2975046
Canim ben bu marka testte 3 defa gordum ayni cizgiyi 😔 hepsinde umitle kan verdim ama negatifti🤷‍♀️ Ama insallaaaaah sende vardir ve şasirtir bizi😍

Back
X