Erkenden gebelik belirtisi olmaz bence, reglle gebelk belirtisi erken donemde hemen hemen aynidir yani reglnizi beklerken eger dollenme olustuysa mide bulantisi olmaz . Gebelik belirtisi 6.hafta itibariyle baslar genel olarak kisiden kisiye degiskenlk de gostereblr , tabiiki belirti olmadan hamile olablrsnz cogu hamileler boyle ogrenyor zaten insallah hamilesnzdrAdete 4 gün kala predictör marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar yumurtlama gününden sonraki 10. Günümdü test yaptığım gün. Çok mu erken yapmışım hala umut var mı sizce. Şu an reglime 2 gün var ama aşırı derece bi belirtim yok. Belirti olmadan da gebelik olur mu
Sonucu öğrendiğinizde bize de yazın☺Adete 4 gün kala predictör marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar yumurtlama gününden sonraki 10. Günümdü test yaptığım gün. Çok mu erken yapmışım hala umut var mı sizce. Şu an reglime 2 gün var ama aşırı derece bi belirtim yok. Belirti olmadan da gebelik olur mu
Bende 10. Gün de yaptığımda negatif çıkmıştı çok üzüldüm. Hamile kalmadan önce tüm belirtileri adeta yaşadım ama hamile kalınca neredeyse belirti hissetmedimAdete 4 gün kala predictör marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar yumurtlama gününden sonraki 10. Günümdü test yaptığım gün. Çok mu erken yapmışım hala umut var mı sizce. Şu an reglime 2 gün var ama aşırı derece bi belirtim yok. Belirti olmadan da gebelik olur mu
İnşallahErkenden gebelik belirtisi olmaz bence, reglle gebelk belirtisi erken donemde hemen hemen aynidir yani reglnizi beklerken eger dollenme olustuysa mide bulantisi olmaz . Gebelik belirtisi 6.hafta itibariyle baslar genel olarak kisiden kisiye degiskenlk de gostereblr , tabiiki belirti olmadan hamile olablrsnz cogu hamileler boyle ogrenyor zaten insallah hamilesnzdr
Salı günü regl olmam gerekiyor bekliyorumSonucu öğrendiğinizde bize de yazın☺
Kaç günde bir regl oluyorsunuz ? Bugün yumurtlama sonrası 13. Gün benimBende 10. Gün de yaptığımda negatif çıkmıştı çok üzüldüm. Hamile kalmadan önce tüm belirtileri adeta yaşadım ama hamile kalınca neredeyse belirti hissetmedim
12 . Gün adetime 3 gün varken hafif pembemsi kan geldi oda peçetelik silince geliyordu. Sonra erken gebelik testi yaptım hamileymişim :)) sizde umudunuzu kaybetmeyin
Erken gebelik testi mi yapmıştınız 10. GünKaç günde bir regl oluyorsunuz ? Bugün yumurtlama sonrası 13. Gün benim
Vallahi ben 28-35 günde oluyorum. Çokta düzenli değildi yani.. bide bende çikolata kisti var. Doktor ameliyat olman gerek diyordu. O ay hamile kaldımKaç günde bir regl oluyorsunuz ? Bugün yumurtlama sonrası 13. Gün benim
10. Günde erken gebelik yapmıştımErken gebelik testi mi yapmıştınız 10. Gün
Salıya az kaldı bekliyorum bakalım ama hiç bişey hissetmiyorum adet olurum kesin10. Günde erken gebelik yapmıştım
bir de yumurtlama günleri kanamam oldu 2-3 gün kahverengi daha sonra pembeye döndü10. Günde erken gebelik yapmıştım
Şimdi nasılKızlar bugün adet günüm öğlen pembe leke geldi ama hala sökülmedi pembe leke devam ediyor ama çok az
Nasil kan verdin canım acildemi verdin ne dedim de verdinBenim de adetime 2 gün var aşırı bel ağrısı şikayetim vardı bugün. Bide hafif mide bulantısı. Gebelik test aldım silik çizgi çıktı hastanede kan verdim sonucum 231 çıktı. Napcam bilmiyorum pazartesi doktora gideceğim
Adetim 1 gün geçti dedim halbuki öyle değil adetime daha 2 gün var. Öyle dedim çünkü adet geçmediyse bazı doktorlar asla kan baktırmıyor. Baksın diye öyle dedim ve gebelik testim çift çizgi çıktı dedim kan baktırdı sonuç 231Nasil kan verdin canım acildemi verdin ne dedim de verdin
Acildemi baktıAdetim 1 gün geçti dedim halbuki öyle değil adetime daha 2 gün var. Öyle dedim çünkü adet geçmediyse bazı doktorlar asla kan baktırmıyor. Baksın diye öyle dedim ve gebelik testim çift çizgi çıktı dedim kan baktırdı sonuç 231
EvetAcildemi baktı
Anladım canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?