Erken gebelik testimde 6 yıl sonra silik çizgimi bakar mısınız kızlar

Canim ya. Uzulme lutfen. Demek faydasiz biliyorum ama kendini salma. Ilk hamileliğini sorunsuz yaşayan insanlar dusuk yasayanlardan daha az. Daha kolay hamile kalacaksin bundan sonra. Hatta düşük sonrasi gebelik riski artar. Mesela ablamin 3 sene çocuğu olmadi surpriz şekilde hamile kaldi. Inanmiyordu doktorlar olmaz diyordu çunki. Düşük oldu ama bir adet sonrasi oğluna hamile kaldi. Sonra da peşpeşe dogurdu 3 çocuğunu. Merak etme. Uzuntunu yaşa ama buna bağli kalma. Hersey bizler için. Hepimiz farkli huzunler yaşadik ama ayaktayiz mucadele ediyoruz. Mucadeleden vazgeçmek ya da yenik düşmek yok. Duayla sabirla yola devam edicez
Allah razı olsun canım inşallah çok istiyoruz doktor da dedi ışık var hamile kalıyorsun en azından

Gerçekten çok üzüldüm. Hepimiz sizinle sevindik ve şuan inanın üzülüyoruz. Bir kere olmuş inşallah yeniden olacaktır. Ben kötü bir örneğim ama ben bile birçok tedaviden sonuç alamayıp 15 yılın sonunda hamile kaldım kendiliğimden gerçi maalesef 8 haftalık kalbi durdu ama allahtan umut kesilmez. Sizde umarım en kısa sürede toparlanıp tekrar bu yoldaki mücadelenize devam edeceksiniz🙏🙏
İnşallah Allah ın izniyle doktor dedi ışık var en azından oluyor böyle de olsa

Ben kullandım büyümeyen yumurtam büyüdü ama rahim duvarım ince benim de siz nerede oturuyorsunuz
Rahim duvarını güçlendirmek için hayıt kullan birebir araştır görürsün ben hapını kullanıyorum 33 tl ye almıştım üstelik 30 tane var içinde 2 ay yetiyor adetin ikinci günü başlayıp 15 gün günde 1 tane içiyosun adı agnuscaston

Rahim duvarını güçlendirmek için hayıt kullan birebir araştır görürsün ben hapını kullanıyorum 33 tl ye almıştım üstelik 30 tane var içinde 2 ay yetiyor adetin ikinci günü başlayıp 15 gün günde 1 tane içiyosun adı agnuscaston
Hemen alacağım gerçi doktordan hib iyi haberler almadım da

Back
X