- 25 Temmuz 2024
- 101
- 28
- 18
- 25
- Konu Sahibi beyzaa1607
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla cnm ben görüyorum sende silik çizgiyiYa benim herşey yolundaydı öylesine yaptım halsizlik ve göğüs hassşyetim vardı ama ilk testlerde silik vardı bugün yine yaptım en son hali böyle anlamadım
Sen ne kdrdır istiyorsun bebiş Allah gönlümüze göre nasip etsin kolaylıkla olsunvalla cnm ben görüyorum sende silik çizgiyi
Ya umarım yanılmıyoruzdur İnşllah vardır ikimizindevalla cnm ben görüyorum sende silik çizgiyi
amin kolaylıkla inşallah valla benim aklımda hiç yoktu bi anda gelişti benim olaylar bendede halsiz ve mide bulantısı var adetim erken gelince çok şaşırdım 3 günde bitti normalde 8 günü buluyo benim ama normal regl gibiydi bende rasgele test yaptım böyle çıktıSen ne kdrdır istiyorsun bebiş Allah gönlümüze göre nasip etsin kolaylıkla olsun
inşallah canım regl görüp hamile kalan ilk insanlarmı olcaz neYa umarım yanılmıyoruzdur İnşllah vardır ikimizinde![]()
Yaaa seninde tamamen tesadüf yaptığın bir şey benimde öyle ilginç yanıııamin kolaylıkla inşallah valla benim aklımda hiç yoktu bi anda gelişti benim olaylar bendede halsiz ve mide bulantısı var adetim erken gelince çok şaşırdım 3 günde bitti normalde 8 günü buluyo benim ama normal regl gibiydi bende rasgele test yaptım böyle çıktı
ama bende baska test yok siparş verdim normalde regl günüm ayın 30uyduYaaa seninde tamamen tesadüf yaptığın bir şey benimde öyle ilginç yanııı![]()
Umarım öyledir umutlanmak istemiyoruminşallah canım regl görüp hamile kalan ilk insanlarmı olcaz ne![]()
ama bende baska test yok siparş verdim
Mutlakta yapınca at merak ettimama bende baska test yok siparş verdim normalde regl günüm ayın 30uyduiki güne gelir
![]()
aminnnn canım inşallah vardır ki bence bu kadar pozitif çıkması tesadüf olamazUmarım öyledir umutlanmak istemiyorumama Allah büyüktür bi ara çok taktım ben 2 ay önce rahim filmi çekildi herkes ondan sonra kalırsın vs diyordu aklımdan tamamen çıkartmıştım çıkardım daha doğrusu dedim şükür film de temiz çıktı bekarlıktan beri pcos vardı zaten ama bununda bebek sahibi olmaya engel olduğunu düşünmüyorum zamanında yeni evliyken ilk 1 sene gezicem edicem istemiyorum diye büyük konuştum çünkü ,allah da şuan ben istediğim zaman diyor ben de şuan tamamen Allah’a bıraktım
Allah kimseyi aratmasın
Ya eşim hep ikiz ikiz diyor zaten bu yorumu görünce acaba mı demedim değilMerhaba kızlar kendim değil ama annem ikiz hamileyken 3 ay regl olmuş haberiniz olsun![]()
Amin inşallah senindeaminnnn canım inşallah vardır ki bence bu kadar pozitif çıkması tesadüf olamaz![]()
Testinin markası neydi hemen çıktı mı 2. Silik çizgiaminnnn canım inşallah vardır ki bence bu kadar pozitif çıkması tesadüf olamaz![]()
son kontrolümde doktor dört tane yumurta görmüştü bendedeYa eşim hep ikiz ikiz diyor zaten bu yorumu görünce acaba mı demedim değil![]()
canım marka prodoctor hemen çıktıTestinin markası neydi hemen çıktı mı 2. Silik çizgi
Ovulasyon pike yakın durmuyor, normal aslında; gebelik olmuş olduğunda,beta az bile olsa ovulasyon pik oluyor.gebelik testleri sorunlu bence normal kaset gebelik testi alın bu erkenler genelde yalancı pozitif verebiliyor. Artımed markadanda kaçının oda devamlı yanıltıyorVe ovülasyon da yaptım oda baya baya pike yakın analayamıyorım
canım marka prodoctor hemen çıkt
Canım ne yaptın var mı gelişmecanım marka prodoctor hemen çıktı