Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim nerdeSon adet tarihim 31aralık bügun sabah ilk idrarla yaptim ve hemen bu sekilde silik cıktı sizce varmidir gebelik ?
Attım bakarmsnzResim nerde![]()
Attım resmıİlk 10 dakika da çıktıysa vardır . Ama resim yok maalesef
Valla güç bela ekrandan var gibi duruyor çok silik çıkmış sabah testi tekrar mi etsen acabaAttım bakarmsnz
Kaç dakika içinde çıktıAttım resmı
Adetime 5-6gün var ondan bukdr silik ckmis olabilir mi yaValla güç bela ekrandan var gibi duruyor çok silik çıkmış sabah testi tekrar mi etsen acaba
Kaç dakika içinde çıktı
1-2dk icinde çıktıKaç dakika içinde çıktı
Olabilir canım adetin hecmesini bekle uada erken geblik testi ile adete 1 gun varken yapsan da olurAdetime 5-6gün var ondan bukdr silik ckmis olabilir mi ya
O zaman var ama sen 4 gün sonra bir test daha yap emin olmak için1-2dk icinde çıktı
O zmn adet gunumde tekraelarim varsa cikar muhtemelen tesekkurler cevap icin <3Olabilir canım adetin hecmesini bekle uada erken geblik testi ile adete 1 gun varken yapsan da olur
Hadi inşallh saolasin cevap icin canim adet gunmde tekrarlarim<3O zaman var ama sen 4 gün sonra bir test daha yap emin olmak için
Bizide haber dar et durumundan inşallah vardrHadi inşallh saolasin cevap icin canim adet gunmde tekrarlarim<3
Var gibi canım hayirlisi olsun hakkinda testi adet gununde veya bi gun sonra tekrarla bende de silik ciktı ama adet oldum sonra insallh istiyorsan sende bebiş vardirHerkeze merhaba,yeni uye oldum ,ama hem yazdiklarinizi okuyordun ,bu testi bu sabah yaptim cok silik ikinci cizgi goruyorum,adetime 6 gun var daha yarin sabah tekrar yapicam, daha belirgin olmasi lazim![]()
Evet canim bir gun sonra yine sabah yaptim cok net belirgin oldu,insallah canim hayirlisi olsu,ama bende aralik ayinda dusuk yaptim 5haftalikti,oyuzden hic beklemek istemedim adetimin duzene girmesini bekledik,bi sefer isallah her sey yolunda giderVar gibi canım hayirlisi olsun hakkinda testi adet gununde veya bi gun sonra tekrarla bende de silik ciktı ama adet oldum sonra insallh istiyorsan sende bebiş vardir