Erken gebelik testimde silik çizgi

LOLILOLO

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2024
9
0
1
24
Son adet tarihim 31aralık bügun sabah ilk idrarla yaptim ve hemen bu sekilde silik cıktı sizce varmidir gebelik ?

İlk 10 dakika da çıktıysa vardır . Ama resim yok maalesef

Picsart_24-01-24_13-18-22-926.webp
IMG20240124131653.webp

Herkeze merhaba,yeni uye oldum ,ama hem yazdiklarinizi okuyordun ,bu testi bu sabah yaptim cok silik ikinci cizgi goruyorum,adetime 6 gun var daha yarin sabah tekrar yapicam, daha belirgin olmasi lazim🥰

Eklentiler

• IMG_4960.webp
    IMG_4960.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 49
Herkeze merhaba,yeni uye oldum ,ama hem yazdiklarinizi okuyordun ,bu testi bu sabah yaptim cok silik ikinci cizgi goruyorum,adetime 6 gun var daha yarin sabah tekrar yapicam, daha belirgin olmasi lazim🥰
Var gibi canım hayirlisi olsun hakkinda testi adet gununde veya bi gun sonra tekrarla bende de silik ciktı ama adet oldum sonra insallh istiyorsan sende bebiş vardir

Var gibi canım hayirlisi olsun hakkinda testi adet gununde veya bi gun sonra tekrarla bende de silik ciktı ama adet oldum sonra insallh istiyorsan sende bebiş vardir
Evet canim bir gun sonra yine sabah yaptim cok net belirgin oldu,insallah canim hayirlisi olsu,ama bende aralik ayinda dusuk yaptim 5haftalikti,oyuzden hic beklemek istemedim adetimin duzene girmesini bekledik,bi sefer isallah her sey yolunda gider

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 36
Back
X