Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gördüm ama çok silik daha erken çünki adetin 3 5 gün geçtikten sonra tekrardan yap hangi test i kullandinAdetime üç gün var sabah test yaptım ilk beşinci dakikada böyle bir sonuç çıktı? Ben mi çok istiyorum gördüğüm doğru mu yoksa beynim mi yanıltıyorEki Görüntüle 3636828
ClearsimpleEvet çizgi var.
Testin markası ne?
Bazen yalancı pozitif verebiliyor testler
Clear&Simple kullandım. Başka bir sitede bazıları kesinlikle hamile değilsin diyor. Ben de kafamda kurmuş olabilir miyim acaba çok istediğim için mi gölge gibi bir çizgi görüyorum diye düşündümBende gördüm ama çok silik daha erken çünki adetin 3 5 gün geçtikten sonra tekrardan yap hangi test i kullandin
Clear&Simple kullandım. Başka bir sitede bazıları kesinlikle hamile değilsin diyor. Ben de kafamda kurmuş olabilir miyim acaba çok istediğim için mi gölge gibi bir çizgi görüyorum diye düşündümEvet çizgi var.
Testin markası ne?
Bazen yalancı pozitif verebiliyor testler
En iyisi kan vermen bende böyle bi çizgi ile öğrenmiştim gebeydim arkadaşım 3 test yaptı 3üde pozitifti koyu renkti baya ama beta 2 çıkmıştı testler çok yaniltyo Allah gönlüne göre versinAdetime üç gün var sabah test yaptım ilk beşinci dakikada böyle bir sonuç çıktı? Ben mi çok istiyorum gördüğüm doğru mu yoksa beynim mi yanıltıyorEki Görüntüle 3636828
Amin inşallah regl olmamEn iyisi kan vermen bende böyle bi çizgi ile öğrenmiştim gebeydim arkadaşım 3 test yaptı 3üde pozitifti koyu renkti baya ama beta 2 çıkmıştı testler çok yaniltyo Allah gönlüne göre versin
İnşallah regl olmamValla bn testlere hiç inanmıyorum geçen ay iki tane test yaptım pozitifdi kan verdim negatif çıktı çok umutlanmistim![]()
Sonuc ne oldu merk ettmAmin inşallah regl olmam![]()
Sizin ne oldu sonucunuz adet oldunuz mu ?Adetime üç gün var sabah test yaptım ilk beşinci dakikada böyle bir sonuç çıktı? Ben mi çok istiyorum gördüğüm doğru mu yoksa beynim mi yanıltıyorEki Görüntüle 3636828
Sizin ne oldu acabaSizin ne oldu sonucunuz adet oldunuz mu ?