Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim ve hep bu anı bekledim çok zorluklar çektim yaşayan bilir adetim bir gün geçti bugün erken gebelik testi yaptım bakarmisiniz hemen çıktı sevinsem mi bilemedim çok karmaşık duygular yaşıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanılma olmaz dimi canım eşime gösterdim acele etme yok bence diyor inanamıyorVar canım gözün Aydınbende bu çizgiyle öğrendim ve kan verdim. Sende hemen kan ver
![]()
Verdim dua edin ne olur 2 saat sonra çıkacakSilik çizgi genelde pozitif oluyor yine de kan ver hemen bence![]()
Oy canım benim insallah ya bakalım kısmet dua et nolursun ismim BaharVar hayırli olsun
Rabbim sana ve isteyen herkese sağlıkli bebis versin inşallahOy canım benim insallah ya bakalım kısmet dua et nolursun ismim Bahar
İnşallah canım inşallah eşim su an nasıl sıkıntıya girdi çok üzülüyorRa
Rabbim sana ve isteyen herkese sağlıkli bebis versin inşallahtestinde var görünüyor ama henüz cok yeni gibi ben de bu testle öğrenmiştim gebeliğimi.. Hayırlısı olsun inşallah
İnşallah Rabbim isteyen her kadına nasip ederVerdim dua edin ne olur 2 saat sonra çıkacak
Bu şekilde olup ta kanda negatif cikarmi acaba nedense içimde hep bu ay hamile kalacağım dedim rüyalarımda gördüm rabbime sukurler olsunİnşallah canım inşallah eşim su an nasıl sıkıntıya girdi çok üzülüyor
Hayirli olsun buyuk ihtimalle pozitif bende silik cizgiyle oğrenmistim iyi dusunun iyi olsun vesvese yapmayin bende ruyamda gormustum cok şükur gerceğini yaşiyorum Allah hayirli sağlikli evlatlar versinBu şekilde olup ta kanda negatif cikarmi acaba nedense içimde hep bu ay hamile kalacağım dedim rüyalarımda gördüm rabbime sukurler olsun
Umutluyum Rabbimden umut kesilmez yüzümüzü güldürsün rabbimHayirli olsun buyuk ihtimalle pozitif bende silik cizgiyle oğrenmistim iyi dusunun iyi olsun vesvese yapmayin bende ruyamda gormustum cok şükur gerceğini yaşiyorum Allah hayirli sağlikli evlatlar versin![]()
Beta hcg değeriniz düşük çıkabilir. Büyük ihtimalle bir kaç gün sonra tekrar test isteyeceklerdir.Bu şekilde olup ta kanda negatif cikarmi acaba nedense içimde hep bu ay hamile kalacağım dedim rüyalarımda gördüm rabbime sukurler olsun
Çıksinda canım buna da şükür Allah'ın izniyle yükselir inşallahBeta hcg değeriniz düşük çıkabilir. Büyük ihtimalle bir kaç gün sonra tekrar test isteyeceklerdir.![]()
Yap tabi canım baya geçmiş hemen yapMerhaba hanımlar bn adet olacağım gün sarı lekem oldu ve 11 gündür adet olmadım hamilemiyim acaba tecrübeli annelerimiz yardımcı olur musunuz test yapsammi acaba
Merhaba şu anda ben de sizle aynı durumdayım erken gebelik testi yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı kan testi verdim Beta HCG 2.7 çıktı şu an ne yapacağımı bilemiyorum değer çok az acaba daha sonra yükselir mi inşallah ikimiz de hamileyizdirMerhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim ve hep bu anı bekledim çok zorluklar çektim yaşayan bilir adetim bir gün geçti bugün erken gebelik testi yaptım bakarmisiniz hemen çıktı sevinsem mi bilemedim çok karmaşık duygular yaşıyorum