• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testime bajin acil

derya2834

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
48
Kizlar adetime 1 gun var erken gebelik testi yaptim10 dakka icinde ikinci silik cozgi cikti kuruma olup olmadigini nasil anlicam Allah rızası icin yorum yapip bilgi verin

Eklentiler

• 1000061617.webp
    1000061617.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 195
  • 1000061616.webp
    1000061616.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 188
Kizlar adetime 1 gun var erken gebelik testi yaptim10 dakka icinde ikinci silik cozgi cikti kuruma olup olmadigini nasil anlicam Allah rızası icin yorum yapip bilgi verin
5 dk içinde çizgi çıkması lazım sonrası kuruma oluyor

Sabah bir daha tekrarla canım bence şüphen varsa

İlk beş dakikada çıkıp siyah değil pembelik olursa pozitif oluyor kuzum 3 yıllık tecrübeme göre …

Valla burada herkes kuruma diyor ama bence çıkıyorsa vardır bir şeyler😬 ben iki gün ömce test yaptım kuruma falan hak getire, iki test de püripaktı saatlerce. Geçen ay üç tane 10 dakika içinde çıkıp sonra belirginleşen testim oldu, ihtimal vermemiştim bir hafta önce regl olduğum için ama meğer kimyasal gebelikmiş.

arkadaşlar öncelikle ben bir vajinusmus hastasıydım ilişki yaşayamıyordum sürekli deniyorduk olmuyordu bu ay reglim bittikten 2 gün sonra denedik ve başardım atlatmayı. Yaşadığım ilişki üstünden 3 gün geçti ve sol kasığımda ara ara kramplar giriyor özellikle sabah saatleri ve akşam yattığımda mide bulantım oluyor yani reglden sonra ki ilişkide hemen tutmaz biliyorum ama okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı bugün test aldım yaptım negatif ve bişey dikkatimi çekti idrarımda küçük beyaz tortular vardı göğüslerimde herhangi bir hassasiyet yok acaba üşüttümmü diye düşünüyorum ama kafam çok karışık ne yapmalıyım sizce daha önce başına böyle belirtiler gelen oldu mu

Back
X