Erken gebelik testime bakabilir misiniz?

yeso125

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2023
4
2
1
28
Selamlar sat tarihim 18 kasım, bat 16 aralik. 10 aralikta erken gebelik testi yaptim. Sizce pozitif mi? Silik cizgi cikti. Daha once bu kadar erken gören oldu mi acaba?

Eklentiler

• FD977ACC-B472-469A-96A3-0D60878811EE.webp
    FD977ACC-B472-469A-96A3-0D60878811EE.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 407
Selamlar sat tarihim 18 kasım, bat 16 aralik. 10 aralikta erken gebelik testi yaptim. Sizce pozitif mi? Silik cizgi cikti. Daha once bu kadar erken gören oldu mi acaba?
Bence hemen gidip acilde kam verin. Çizgi gördüm ama biraz erken ..

Kan ver mutlaka 6 gün çok sınırda bir süre emin olmak lazım eğer yoksa boş yere hayal kırıklığı yaşama canım

Canım gözün aydın ben de bu testle bu şekilde silik olarak öğrendim:) akşam kan verdiğimde beta 55 çıkmıştı :)

Beklemiş bir çizgiye benziyor nekadar sonra bu çizgi oluştu çünkü çizgin rengi gri duruyor genelde pembemsi bir silik olması lazım ümidiniz kesmek istemem ama

Bu sabah ait 10-15 dklık fotoğraf yorumlar mısınız 5 gün geciktim

Eklentiler

• IMG_2065.webp
    IMG_2065.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 339
Çok çok silik gözüküyor.Ovulasyondan kaç gün geçti?
Merhaba. Son adet tarihim 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuç bu.

Merhaba sat 1 aralık ovülasyon 15 i oldu değerlendirdik son 1 haftadır yine testle takip ediyorum silikti koyulaştı ve 2 gündür eşit düzeyde renk oluyor. Adete 5 6 gün var. 1 haftadır sadece mide bulantısı yaşiyorum ara ara da böyle alt karnıma ya da yumurtalık tarafına sancı gırıyo çıkıyo onun dışında hiç bir şey yok ha bir de akıntı artışı oldu dünden beri. En son dün erken gebelik yaptım çok çok silik çizgi çıktı 5 dakika içerisinde böyle olup hamile olan var mı acaba? Ovülasyon testlerimi de yorumlarsanız atabilirim

Merhaba. Son adet tarihim 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuçf

Hamilemisiniz? Benim de bata 6 gün var hiç aklımda yoktu aklımdan çıkarmıştım ama normalde adete 3-4 gün kala akıntım çoğalırken adete 1 hafta 10 gün kala çoğaldı, gazım var özellikle akşamlar , baş ağrım sağ kasık ağrım ( benim rahmim sağa meyilli ), idrara çıkıyorum sık sık ama düşünüyorum psikolojik belki of ya tam unutmuştum çok düşünmüyodum bu özellikle gaz be baş ağrısı beni yeniden tetikledi 🥺 test de yapmak istemiyorum egebelik testi

Back
X