- 23 Temmuz 2024
- 48
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi meryemsultan54
Kızlar adetime 3 gün var bakar mısınız çoğu belirtiyi taşıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bir kaç gün daha yapacagım bakalımVar gibi sanki birkaç gün daha bekle testi tekrarla koyulasma var mı diye
Aynen bi kaç gün daha yapacağımVar gibi ben gördüm çizgiyiama tekrarlamaya fayda var
Benimde testimde aynı böyle cıktı iki tane daha başka farklı test yaptım bir şey cıkmadı szin tesyin markası nedirKızlar adetime 3 gün var bakar mısınız çoğu belirtiyi taşıyorum
novacheck markası eczaneden almıştımBenimde testimde aynı böyle cıktı iki tane daha başka farklı test yaptım bir şey cıkmadı szin tesyin markası nedir
yine evin her yerini gezen bir test çubuğu :) hayırlı olusun canım yarın ilk idrarla tekrarla benceKızlar adetime 3 gün var bakar mısınız çoğu belirtiyi taşıyorum
Yaa çok belli etmişim bir güneşin yanına ışınlanmadığım kaldıyine evin her yerini gezen bir test çubuğu :) hayırlı olusun canım yarın ilk idrarla tekrarla bence
bi tık belli olmuş sankiYaa çok belli etmişim bir güneşin yanına ışınlanmadığım kaldıçok teşekkür ederim yarın başka bir marka ile deneyeceğim bir de
Normalde bir yıllık evliyim ama sürekli deneyemedik eşimin işinden dolayı 5 aydır deniyoruz pcosluyum bu ay femara kullandım eğer gebeysem femara sayesinde yani :))bi tık belli olmuş sankiolsun ya ne zamndır deniyordunuz
kız sus femara sayesin de deme femara vesile olmuşta allah nasip etmiş inşaAllahNormalde bir yıllık evliyim ama sürekli deneyemedik eşimin işinden dolayı 5 aydır deniyoruz pcosluyum bu ay femara kullandım eğer gebeysem femara sayesinde yani :))
Bence var canımKızlar adetime 3 gün var bakar mısınız çoğu belirtiyi taşıyorum
Teşekkkür ederim cevabın için yarın başka bi marka ile tekrarlayacağımBence var canımçizgi gölge gibi değil, silik. Yarın yap eğer koyulaşmışsa hamilesin, kan testine bile ihtiyaç yok. Ben öyle yapmıştım günümü bekledim adetten 1 hafta önce bende normal kaset testte çıkmıştı her gün yapıyordum koyulaşıyordu. Kan testi falan da vermedim çünkü artışı izlemek için 2 günde bir kan vermek lazımdı, bebeğimin beslendiği kanını azaltmak istemedim
bence kan testi gerek duymadıkça lazımsız bir şey. Zaten gününü bekliyorsun ve idrar testi yapıyorsun, gittikçe koyulaşma varsa zaten hamilesin demek. Gününden bir az geçince de doktora gidiyorsun bu kadar basit
![]()
Ahhh tabiki önce Allahım sayesinde tabikikız sus femara sayesin de deme femara vesile olmuşta allah nasip etmiş inşaAllah
Ovitrellenin kaçıncı günündesinizKızlar adetime 3 gün var bakar mısınız çoğu belirtiyi taşıyorum
Onu kullanmadım hiç sadece femara ilaç kullandımOvitrellenin kaçıncı günündesiniz
Peki ilaçtan sonraki kaçıncı gününüz adetinize ne kadar var 2. Çizgiyi ben de gördüm erken mi yaptınız diyeOnu kullanmadım hiç sadece femara ilaç kullandım
Ben 6 temmuzda adet gördüm 8 temmuzda günde iki tane femaraya başladım 8-9-10-11-12 tarihlerinde kullandım 16 temmuzda doktora gittim kontrole 18-20-22 ilişki önerdi bende 19-22-23 değerlendirdim ancak kocamla küsmüştük çünküPeki ilaçtan sonraki kaçıncı gününüz adetinize ne kadar var 2. Çizgiyi ben de gördüm erken mi yaptınız diye
Ay çok pozitif birine benziyorsunBen 6 temmuzda adet gördüm 8 temmuzda günde iki tane femaraya başladım 8-9-10-11-12 tarihlerinde kullandım 16 temmuzda doktora gittim kontrole 18-20-22 ilişki önerdi bende 19-22-23 değerlendirdim ancak kocamla küsmüştük çünküs adetime 3 gün falan var şu an ama 6 gün kala da şüpheleniyordum testte çok sonradan ikinci çizgi çıkmıştı kan vermiştim negatif çıktı o zaman şimdi kan için adet tarihini bekliyorum