Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok anlamıyorum bu resim işlerinden heves insana neler yaptırıyorCanım bana da sanki hafif bir gölgelik var gibi geldi ama daha yeni bence
Birde resmin rengini değiştirirken baksaydın daha net olurdu
Bir kaç gün sonra ilk idrarınız ile yapın daha net çıkar
Benim testim de böyle silikti kanda 16 çıkmıştı bir süre 2 günde bir kan verip takip etmiştim hayırlı sizin
Çok tesekkür ederim sizin testiniz de erken gebelik testi miydi ?Benim testim de böyle silikti kanda 16 çıkmıştı bir süre 2 günde bir kan verip takip etmiştim hayırlı olsun
Yumurtlama gününüzü tam olarak biliyor musunuz ? Yumurtlama gününün üzerinden 10 gün geçtiyse doğru olabilir belkiMerhaba bata 9 gün var dayanamadım yaptım erken gebelik testi. Üstteki geçen aya ait alttaki bugüne, hemen 2-3 dakikada böyle bir çizgi oluştu, sizce bu kadar erken belli olur mu ya da test mi bozuk yardımcı olur musunuz![]()
Testi tekrarladım sağdaki düne ait soldaki bu sabaha, Yumurtlama testi yapmadım telefondaki aplikasyona göre yumurtlama tarihim 20 Şubat olarak gösteriyorduYumurtlama gününüzü tam olarak biliyor musunuz ? Yumurtlama gününün üzerinden 10 gün geçtiyse doğru olabilir belki
Bilemedim canım ya inşallah vardırTesti tekrarladım sağdaki düne ait soldaki bu sabaha, Yumurtlama testi yapmadım telefondaki aplikasyona göre yumurtlama tarihim 20 Şubat olarak gösteriyordu
Gebeliğiniz varmı aceba merak ettimTesti tekrarladım sağdaki düne ait soldaki bu sabaha, Yumurtlama testi yapmadım telefondaki aplikasyona göre yumurtlama tarihim 20 Şubat olarak gösteriyordu
Merhaba, sırasıyla 3 gün üst üste erken gebelik testlerini tekrarladım ve git gide koyulaştı çizgi tabi bende bir heyecan gittim kan testi verdim bata 10 gün var daha vee sonuç koca bir negatif. Çok yanılttı bu erken gebelik testleri beni. Şimdi bata 2 gün kaldı bende kaset test aldım onda da silik çizgi çıktı fakat bu sefer adet geçmeden kan testi vermeyecem sonu hüsran olunca çok üzülüyorumGebeliğiniz varmı aceba merak ettim
Hepsinde çıkması kanda çıkmaması enteresan geldi bana. Acaba labaratuvar dan kaynaklı olabilir mi diye düşünmedim değilMerhaba, sırasıyla 3 gün üst üste erken gebelik testlerini tekrarladım ve git gide koyulaştı çizgi tabi bende bir heyecan gittim kan testi verdim bata 10 gün var daha vee sonuç koca bir negatif. Çok yanılttı bu erken gebelik testleri beni. Şimdi bata 2 gün kaldı bende kaset test aldım onda da silik çizgi çıktı fakat bu sefer adet geçmeden kan testi vermeyecem sonu hüsran olunca çok üzülüyorum![]()
Hiç böyle düşünmemiştim mantıklı geldi açıkçasıHepsinde çıkması kanda çıkmaması enteresan geldi bana. Acaba labaratuvar dan kaynaklı olabilir mi diye düşünmedim değil
Siz yine de batınızı bekleyin regl olmazsanız başka bi laboratuvar da test yaptırırsınız. İnşallah düşündüğüm gibidirHiç böyle düşünmemiştim mantıklı geldi açıkçası
Teşekkür ederim bat geçerse dediğiniz gibi yapıcamSiz yine de batınızı bekleyin regl olmazsanız başka bi laboratuvar da test yaptırırsınız. İnşallah düşündüğüm gibidir