• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testime bakar mısın acil

gulayn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
18
2
1
23
10734F02-E84D-4306-970D-9DD7A6AAEA92.webp

Adetim hiç gecikmezdi 7 gün gecikti ve 1gün açık pembe şeklin kan geldi çok yoğun kanama değildi çok da az değildi 2.gün çok az ve koyu geldi bugün 3.günüm ve çok az lekelenme tarzında var test yaptım sabah böyle çıktı 1hafta önce de yapmıştım yine böyle silik çıkmıştı sizde gebelik var mıdır çok erken olduğu için mi silik çıkıyordur

Adetim hiç gecikmezdi 7 gün gecikti ve 1gün açık pembe şeklin kan geldi çok yoğun kanama değildi çok da az değildi 2.gün çok az ve koyu geldi bugün 3.günüm ve çok az lekelenme tarzında var test yaptım sabah böyle çıktı 1hafta önce de yapmıştım yine böyle silik çıkmıştı sizde gebelik var mıdır çok erken olduğu için mi silik çıkıyordur
Canım âdetin yedi gün gecikmiş o testin kopkoyu olması lazımdı geç döllenme olsa bile bu arada çok parlak çizgi var mı yok mu göremiyorum bence en iyisi kan ver

Fotoğrafta çok belli olmuyor flaşla belli oluyor çok ince çizgi vardı büyük ihtimalle yok ümidim kesildi

Yerleşme kanaması sanırım biraz daha açık renkte oluyor , 7 gün geçikmede normal ovülasyon tarihinde olduysa çıkardı geç döllenme olsa belki bir ihtimal en iyi lan testinden anlayabilirsin kaset testlerde yanılma payı da olabiliyor. Fotoğrafı buraya yüklediğinde kalite düştüğü için maalesef belli olmuyor

Yerleşme kanaması sanırım biraz daha açık renkte oluyor , 7 gün geçikmede normal ovülasyon tarihinde olduysa çıkardı geç döllenme olsa belki bir ihtimal en iyi lan testinden anlayabilirsin kaset testlerde yanılma payı da olabiliyor. Fotoğrafı buraya yüklediğinde kalite düştüğü için maalesef belli olmu

Planlı gebelik düşündüğümüz içinde doktor folik asit ve takviye gıda ilaçları kullandırmaya başlatmıştı onlarında etkisi olabiliyormuş galiba regl düzensizliğine

Planlı gebelik düşündüğümüz içinde doktor folik asit ve takviye gıda ilaçları kullandırmaya başlatmıştı onlarında etkisi olabiliyormuş galiba regl düzensizliğine
Aa planlıysa çok iyi , folik asit falan başlaman cidden çok güzel. Belki evet gecikmeler yapabilir dediğim gibi bir kan verebiliyorsan ver varsa kanda şimdiye çıkar zaten.
İnşallah bebişiniz olsun sağlıkla olsun ✨

Ben göremedim çizgiyi maalesef. 7 gün için bi tık daha kıyu olmalı geç döllenme olsa bile

Aa planlıysa çok iyi , folik asit falan başlaman cidden çok güzel. Belki evet gecikmeler yapabilir dediğim gibi bir kan verebiliyorsan ver varsa kanda şimdiye çıkar zaten.
İnşallah bebişiniz olsun sağlıkla olsun ✨
İnşallah teşekkür ederim 🥰

Back
X