Erken gebelik testime bakar mısınız?

Bende erken gebelik testi aldım ama negatif çıktı 🤔🤔 regl gününü bekliyorum bakalım
Erken gebelik testlerine de çok bel bağlamak istemiyorum prodoctor ile yaptım silik çizgi çıktı miratech ile yaptım negatif çıktı bende şimdi adet günümü bekliyorum 🥺

Erken gebelik testlerine de çok bel bağlamak istemiyorum prodoctor ile yaptım silik çizgi çıktı miratech ile yaptım negatif çıktı bende şimdi adet günümü bekliyorum 🥺
En iyisi regl gününü beklemek hakkımızda hayırlısı olsun en kısa sürede bizde bebiş haberi alırız inşallah 🙏🏻

Kızlar selam, az önce erken gebelik testini tekrarladım, silik çizgi dahi çıkmadı 🥺 Bir öncekinde neden silik çizgi çıktı ki? Test hatalı değildiyse hormonu algılamış ki çift çıkmış öyle değil mi? Adet günüme 3 gün kaldı, muhtemelen negatifdir dimi?

Eklentiler

• 10D9F783-96C2-4512-AA6E-EDE5E667C788.webp
    10D9F783-96C2-4512-AA6E-EDE5E667C788.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar 2,5 senedir deniyoruz ama olmuyor bir kaç tedavi uyguladık, özet geçiyorum sıkmamak adına. Bu ay çok belirti yaşadım ve dayanamadım erken gebelik testi aldım. Ama daha 6 gün varken yaptım. Ben silik çizgiyi elimde tutarken görüyorum, fotoğraflamak çok zor oldu. Nolur bana hamilesin deyin 🥺🥺🥺Eki Görüntüle 2906954 Eki Görüntüle 2906954 Eki Görüntüle 2906957
Bende de böyle birşey çıktı ama henüz sonucu bilmiyorum daha bu sabah yaptım ve testin yanıltıcı olduğunu söyleyen çok kişi var 😞

Back
X