Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testlerine de çok bel bağlamak istemiyorum prodoctor ile yaptım silik çizgi çıktı miratech ile yaptım negatif çıktı bende şimdi adet günümü bekliyorum
Erken gebelik testlerine de çok bel bağlamak istemiyorum prodoctor ile yaptım silik çizgi çıktı miratech ile yaptım negatif çıktı bende şimdi adet günümü bekliyorum
Kızlar selam, az önce erken gebelik testini tekrarladım, silik çizgi dahi çıkmadı Bir öncekinde neden silik çizgi çıktı ki? Test hatalı değildiyse hormonu algılamış ki çift çıkmış öyle değil mi? Adet günüme 3 gün kaldı, muhtemelen negatifdir dimi?
Kızlar 2,5 senedir deniyoruz ama olmuyor bir kaç tedavi uyguladık, özet geçiyorum sıkmamak adına. Bu ay çok belirti yaşadım ve dayanamadım erken gebelik testi aldım. Ama daha 6 gün varken yaptım. Ben silik çizgiyi elimde tutarken görüyorum, fotoğraflamak çok zor oldu. Nolur bana hamilesin deyin Eki Görüntüle 2906954
Eki Görüntüle 2906954
Eki Görüntüle 2906957