Erken gebelik testime bakar mısınız

Alvgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
10
3
1
26
Dünden beri lekelenmem var ara ara adet mi yerleşme kanaması mı emin olamadım. Erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı. Yarın kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım. Gebelik var gibi duruyor sizce?

Eklentiler

• IMG-20230927-WA0011.webp
    6 KB · Görüntüleme: 90
Çizgi hemen cıktıysa el sallıyor size ben buradayım diye hayırlı olsun

Evet var. Yerleşme kanaması olabilir. Benim de olmuştu.

Hayırlı olsunn pozitif duruyor :)

Kanama iyi değildir gebesiniz vakitlice doktora gidin belki progedtan fitil veya düşük önleyen iğne ( ismini unuttum ) verebilir bebeğin tutunup düşmemesi için. Hayırlısı olsun

ayyy hemen gidin kanamanın rengi ne peki açık pembe kahve tonlarında mı kanama önemli aksatmayın yildizsavascisinin dediği gibi ilaçlar verir hayırlı olsunnnn <3

Çok açık kahve tonunda peçeteye silince geliyor sadece
bence yerleşme kanaması başımdan geçti biliyorum benim tutunamadı ağrınız varsa özellikle uzanın kalkmayın hatta birazdan acile gidip kan verin gerekirse sabah ilk işiniz doktor olsun :)

Kizlar size acil bisi sormam lazim ben gecen ay reglim bittikten sonra hic korunmadim reglime 15 gun var erken gebelik testi yaptim fakat negatif cikti ecz gittim daha erken oldgunu ej erken sinuc reglime bir hafta kala oldunu soledi bir hafta sonra testi tekrarla dedi dogrumu sizce

Kan testinde aonucum 39.95 cikito hamilemiyim acab
Evet hamilesin
Bende reglimden 2 gün önce öğrendim erken gebelik testiyle hamile olduğumu ama regle 15 gün varken yaparsan çıkmaz zaten

A Alvgn Ecz ole dedi daha cok erken dedi regline 1 hafta kala yapman sonuc verir dedi yani negatif cikmasi normal mi suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…