Hayırlı olsunn pozitif duruyor :)Dünden beri lekelenmem var ara ara adet mi yerleşme kanaması mı emin olamadım. Erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı. Yarın kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım. Gebelik var gibi duruyor sizce?
Çok teşekkür ederimHayırlı olsunn pozitif duruyor :)
Evet hemen çıktı özellikle ona dikkat ettim çıkıp çıkmayacağınaÇizgi hemen cıktıysa el sallıyor size ben buradayım diye hayırlı olsun
Çok açık kahve tonunda peçeteye silince geliyor sadeceayyy hemen gidin kanamanın rengi ne peki açık pembe kahve tonlarında mı kanama önemli aksatmayın yildizsavascisinin dediği gibi ilaçlar verir hayırlı olsunnnn <3
Çok teşekkür ederimKanama iyi değildir gebesiniz vakitlice doktora gidin belki progedtan fitil veya düşük önleyen iğne ( ismini unuttum ) verebilir bebeğin tutunup düşmemesi için. Hayırlısı olsun
bence yerleşme kanaması başımdan geçti biliyorum benim tutunamadı ağrınız varsa özellikle uzanın kalkmayın hatta birazdan acile gidip kan verin gerekirse sabah ilk işiniz doktor olsun :)Çok açık kahve tonunda peçeteye silince geliyor sadece
İnşallah canım yarın ilk işim kan vermekbenceeeee hamilesinnnnnn :) lütfen bize de haber ver :)
Canım hamileyim bugün doktordan pozitif olduğumu öğrendim :)benceeeee hamilesinnnnnn :) lütfen bize de haber ver :)
Evet hamilesinizzzKan testinde aonucum 39.95 cikito hamilemiyim acab
Evet hamilesinKan testinde aonucum 39.95 cikito hamilemiyim acab
Bende reglimden 2 gün önce öğrendim erken gebelik testiyle hamile olduğumu ama regle 15 gün varken yaparsan çıkmaz zatenKizlar size acil bisi sormam lazim ben gecen ay reglim bittikten sonra hic korunmadim reglime 15 gun var erken gebelik testi yaptim fakat negatif cikti ecz gittim daha erken oldgunu ej erken sinuc reglime bir hafta kala oldunu soledi bir hafta sonra testi tekrarla dedi dogrumu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?