- 27 Kasım 2021
- 65
- 18
- 38
- Konu Sahibi Bezelye annesi
-
Teste göre var kanla netlestir canım inşallah vardirMerhaba 8 Temmuz 2025 ilk adet tarihim ve adetime 5 gün kala testim ektedir kullandıgım test markası prodoctor aslında bundan 4 gün önce freely ile erken gebelik denemiştim cok silik cıkmıstı ama cift cizgiydi yani. Döngümün 12. Gününde tek seferlik kahve rengi yapışkan akıntım oldu iki üç gün de adet sancısı benzeri sancım vardı. Siz de bakar mısınız rica etsem
Çok teşekkür ederim Allah isteyen ve güvenle bakabilecek herkese nasip etsin inşallahBu test markası güvenilir Bende pozitif görmüştüm bu testle hayırlı olsun kan verince netlesir
İnşallah vardır ve iyidir çok teşekkür ederimTeste göre var kanla netlestir canım inşallah vardir
Canim kan falan verdjn mi sonucun neİnşallah vardır ve iyidir çok teşekkür ederim
Canım adetime 5 gün kala betam 163 cıktı muayene de oldum cuma günü hayırlısıyla keseyi de görmek nasipse tekrar kontrole gidicemCanim kan falan verdjn mi sonucun ne
Bu markaya güvenme aynısını bende yasadım. Ama umarım hamilesindirMerhaba 8 Temmuz 2025 ilk adet tarihim ve adetime 5 gün kala testim ektedir kullandıgım test markası prodoctor aslında bundan 4 gün önce freely ile erken gebelik denemiştim cok silik cıkmıstı ama cift cizgiydi yani. Döngümün 12. Gününde tek seferlik kahve rengi yapışkan akıntım oldu iki üç gün de adet sancısı benzeri sancım vardı. Siz de bakar mısınız rica etsem
Evet hamileyim çok şükür çok teşekkür ederimBu markaya güvenme aynısını bende yasadım. Ama umarım hamilesindir
Evet hamileyim çok şükür çok teşekkür ederim
Çok sevindim sağlıklı gelsinEvet hamileyim çok şükür çok teşekkür ederim
Ben görüyorum henüz çok basindasiniz 2 sonra yada yarın sabah ilk idrar la tekrar yapın bence varTestim
Teşekkür ederim birde bende pcos var gecikme yaşadım tedaviye başlayacaktık adetimin üçüncü günü bugün öğlen akıntımın içinde kan gördüm sonra kesildi kanama şuan sadece çok çok az denecek şekilde açık kahve tonu akıntım varBen görüyorum henüz çok basindasiniz 2 sonra yada yarın sabah ilk idrar la tekrar yapın bence var
Evet görülüyor canım ben gördümBunu görebilen var mı kızlarEki Görüntüle 3637844
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?