Prodoctor duTestin markası ney?
Genelde doğru sonuç veriyor ama yarın sabah ilk idrarla bi tane daha yaparsanız daha iyi olurProdoctor du
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapayım bir dahaGenelde doğru sonuç veriyor ama yarın sabah ilk idrarla bi tane daha yaparsanız daha iyi olur
Merhaba bende her ay düzenli regli oluyordum ama bu ay 4 gün gecikti bugün akşam üzeri test yaptım negatif cıktı ama bugün meme ucum sızlamaya basladı dokununca aldıgım test artıbed diye bir ürün bende anlamadım kafam karıstı testler genelde dogru dıyorlar ama cok hassas bır surec gebemıyım degılmıyım bende anlamadımArkadaşlar merhaba. Adetime 4 gün kaldı dün erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı. Yaklaşık 12 13 gündür ara ara gelen kasık ağrısı. Göğüslerde hassaslık ve sürekli bir yorgunluk var. Sürekli buralardayım araştırıp durdum hamile kalmayı çok istiyorum. 1 yıllık evliyim daha ilk denememiz. Tecrübesizim yanı. Bu tarz belirtiler yaşayınca acaba psikolojik mi dedim istediğim için çünkü. İlk bir iki dakikada bir şey yoktu sonradan hafif bir çizgi gördüm gibi resim de tam belli oluyor mu bilmiyorum sizlere sormak istedim birde.
Yardımcı olurmusunuz lütfen kararsız kaldım psikolojim bozulduMerhaba arkadaşlar her ay düzenli regli oluyordum bu ay 4 gün geciktim bugün akşam üzeri artımed diye bir erken gebelık testi negatif cıktı ama tuhaftı israr sonrası dikey degıl kırmızı bulasmıs cızgı oldu sonra düzeldi tek cizgi oldu öyle kaldı ama bugun meme ucum dokununca cok hassaslastı ve bır ıkı gundur sacma bır tahammulsuzluk ve sınır var üzerimde psıkolojımmı bozuldu kesın gebe degılmıyım acaba lütfen yorum yazarsanız
Canım hiç testlerle sıkıntıya girme istersen drek kan verMerhaba arkadaşlar her ay düzenli regli oluyordum bu ay 4 gün geciktim bugün akşam üzeri artımed diye bir erken gebelık testi negatif cıktı ama tuhaftı israr sonrası dikey degıl kırmızı bulasmıs cızgı oldu sonra düzeldi tek cizgi oldu öyle kaldı ama bugun meme ucum dokununca cok hassaslastı ve bır ıkı gundur sacma bır tahammulsuzluk ve sınır var üzerimde psıkolojımmı bozuldu kesın gebe degılmıyım acaba lütfen yorum yazarsanız
kimyasal mı oldu acaba çok tuaf. yukarıdaki testiniz koruma çizgisine çok benziyor diğerleri de mi böyleydi yoksa onlar belirgin çift çizgimi. bence hemen bi kan verin sabahKızlar ben dün regl oldum ama bir anda yoğun bir şekilde başladı normalde hiç öyle olmaz bugün ise yok gibi bir şey leke gibi geliyor. Neden böyle oldu sizce bu resmini attığım testten sonra yine test yaptım regl olmadan bir gün önce iki çizgi çıktı sonra dün sabah ilk idrarla yine yaptım aynı şekilde çıktı oda öğlene regl oldum. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Onlarda silikti ve ilk beş dakikada çıktı.Bende anlamadım ilk defa böyle oldu dediğiniz gibi kimyasal geçirdim galiba çünkü reglimden kac gun önce başladı belirtilerkimyasal mı oldu acaba çok tuaf. yukarıdaki testiniz koruma çizgisine çok benziyor diğerleri de mi böyleydi yoksa onlar belirgin çift çizgimi. bence hemen bi kan verin sabah
canım prodoktor marka ben 2 kez böyle çizgiyle karşılaştım aynı gün içinde adet oldum yani yalancı kesinlikle. yada kuruma çizgisi bırakıyo cünkü ilk 2-3 dkda yok sonradan beliriyor o yüzden testlerimi değiştim artık şuan Awox aldım bakalım bu ay inşallah pozitifi görürümArkadaşlar merhaba. Adetime 4 gün kaldı dün erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı. Yaklaşık 12 13 gündür ara ara gelen kasık ağrısı. Göğüslerde hassaslık ve sürekli bir yorgunluk var. Sürekli buralardayım araştırıp durdum hamile kalmayı çok istiyorum. 1 yıllık evliyim daha ilk denememiz. Tecrübesizim yanı. Bu tarz belirtiler yaşayınca acaba psikolojik mi dedim istediğim için çünkü. İlk bir iki dakikada bir şey yoktu sonradan hafif bir çizgi gördüm gibi resim de tam belli oluyor mu bilmiyorum sizlere sormak istedim birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?