Ben görüyorum, inşalah vardırEki Görüntüle 3661071
Merhaba ilk kez konu açıyorum. Bu 3. Ay denememizdi ve ilk kez bu testle böyle bi gölge çıktı. Ve 5-6 dakika içinde çıktı. Adetime 4 gün var sizce gebelik var mıdır
Var gibi canımEki Görüntüle 3661071
Merhaba ilk kez konu açıyorum. Bu 3. Ay denememizdi ve ilk kez bu testle böyle bi gölge çıktı. Ve 5-6 dakika içinde çıktı. Adetime 4 gün var sizce gebelik var mıdır
Ben görüyorum, inşalah vardırhangi marka test acaba, bir de kaseti açın öyle daha iyi gözüküyor
Bir gölge var gibi, kaç dakikada böyleydi ve yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesinizBenimkine de bakar mısınız
Sizinkinde de çok hafif bi gölge var gibi inşallah hamilesinizdirBenimkine de bakar mısınız
İlk 10 dakikada böyle çıktı testi yaptığımda 10 günde yedim şu an 11 gündeyimBir gölge var gibi, kaç dakikada böyleydi ve yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesiniz
Yumurtlama 8 Ekim'deBir gölge var gibi, kaç dakikada böyleydi ve yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesiniz
Ben görüyorum :) stres olmayın iki günde bir yineleyin ve dayanamıyor iseniz direkt kan verinİlk 10 dakikada böyle çıktı testi yaptığımda 10 günde yedim şu an 11 gündeyim
Gerçekten mi ay heyecanlandım şuan aktif olarak bel ağrım var ya olabilir miBen görüyorum :) stres olmayın iki günde bir yineleyin ve dayanamıyor iseniz direkt kan verin
İnşallah canım şuan çok bel ağrım varSizinkinde de çok hafif bi gölge var gibi inşallah hamilesinizdir
Ben de 3 gün kala prodoctor yaptım bugün silik seninki gibiEki Görüntüle 3661071
Ayy hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırızBen de 3 gün kala prodoctor yaptım bugün silik seninki gibiadet günümü bekleyip kan vermeye gidicem
Canım 8 gün çok çok erken diye biliyorum. Birkaç gün daha bekleyip tekrarla istersen, umarım gönlünce olur her şeyBanada bakar mısınız bat a 8 gün var daha
Banada bakar mısınız bat a 8 gün var daha
Hayırlı olsun dikkatli davranın kan verinEki Görüntüle 3661071
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?