Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gördüm sendeki çizgiyi canım sende görüyo musun bendeki çizgiyi gözle görülüyo ama buraya atınca kalite düşüyo adetine kaç gün varBende bu sıkıntıyı yaşıyorum silik çizgi çıkıyor sürekli
Evet aynı benimki gibi görülüyor ben ayrı markalarda da baktım silik belli belirsiz gözle görülür bi çizgi var ama kafam karıştıben gördüm sendeki çizgiyi canım sende görüyo musun bendeki çizgiyi gözle görülüyo ama buraya atınca kalite düşüyo adetine kaç gün var
Adetim geçen ay 8 aralıkta başladı bugün 11 Ocak hala bisey yok bel ağrısı var onun dışında belirtim yok hafif göğüs hassasiyeti sende nasılben gördüm sendeki çizgiyi canım sende görüyo musun bendeki çizgiyi gözle görülüyo ama buraya atınca kalite düşüyo adetine kaç gün var
belirti yok gibi bişi geçen ayda çocuk denedik o zaman aşırı göğüslerim ağrıyodu bu ay hafif arada bazen ağrıyo akıntım var beyaz sadece farklı olarakAdetim geçen ay 8 aralıkta başladı bugün 11 Ocak hala bisey yok bel ağrısı var onun dışında belirtim yok hafif göğüs hassasiyeti sende nasıl
Bendede yok regl olacak gibi hissediyorum testler kafamı karıştırıyorbelirti yok gibi bişi geçen ayda çocuk denedik o zaman aşırı göğüslerim ağrıyodu bu ay hafif arada bazen ağrıyo akıntım var beyaz sadece farklı olarak
Aynen diğerinde hiç belli değildi siliklik varsa hamilelik ihtimali var yine de son sonuç kan tahlilikalite düşüyo yükleyince
Pembemsi gibi kimisş de gölge gibi en iyisi kan vermekİkinizdede cok hafif silik gozukuyor ama kalite dustugu icin cok anlasilmiyor renkleri nasil ciplak gozle pembemsi ise vardir bence. Bulabilirseniz awox test ile tekrarlayin derim
Tabiki en saglikli sonucu kan vericektir. Gönlünüzce olsunPembemsi gibi kimisş de gölge gibi en iyisi kan vermek
Ah keşke elimizde olsa bi umut aradığımız için böyle zaten ama çok haklısınız strese sokmasak daha iyi olur bizim için acaba var mı acaba yok mu demekten bide testler çizgi çıkıyor iyice kafa karıştırıyor kan verdim sonucu bekliyorumNaçizane şekilde bir kardeşiniz olarak söylüyorum kimse kızmasın alınmasın tecrübeyle sabit. Bu kadar silik çizgiler üzerinde kafa yormayın. Bunun yerine her sabah testi tekrarlayın. Eğer 3-5 gün içinde koyulaşma olmazsa adetiniz birkaç gün gecikince kan verin. Eğer çizgi aynı kalıyorsa zor görülüyorsa gebelik ihtimali düşük demektir. Elbette 0 değil ama siz yokmuş gibi düşünün böylece vücudu strese sokmazsınız![]()
Bildirin mutlaka ben de merak ettim. İnsan merak etmeden asla duramıyor çok iyi biliyorum. Ama cidden bir şekilde kendimize engel olmamız lazım çünkü stres altında tutunma çok zorlaşıyor. Bu sürpriz gebelikleri düşünün mesela. Hiç düşünmeden hamile kalanlar. Sebebi vücudun rahat olması. Beklemediğin zaman tutunma çok rahat gerçekleşiyor.Ah keşke elimizde olsa bi umut aradığımız için böyle zaten ama çok haklısınız strese sokmasak daha iyi olur bizim için acaba var mı acaba yok mu demekten bide testler çizgi çıkıyor iyice kafa karıştırıyor kan verdim sonucu bekliyorum
Evet çok doğru benim 4 ay önce bi kürtajım olduğu için psikolojik olarak hemen çocuk istemi ve kafamda sürekli bu var azıcık bisey bile bana umut veriyor malesef kiBildirin mutlaka ben de merak ettim. İnsan merak etmeden asla duramıyor çok iyi biliyorum. Ama cidden bir şekilde kendimize engel olmamız lazım çünkü stres altında tutunma çok zorlaşıyor. Bu sürpriz gebelikleri düşünün mesela. Hiç düşünmeden hamile kalanlar. Sebebi vücudun rahat olması. Beklemediğin zaman tutunma çok rahat gerçekleşiyor.