Erken gebelik testime bakarmısınız kızlar? 🩷

Bulantı baş dönmesi idare ediyorım ama bende migren vardı kronik olarak ilaçlarımı bıraktım hamile kalınca ama migren ataklarım arttı baş ağrısı tansiyonumu yükseltiyor çok zorlanıyorum
off inanırım çok zor geciyordur erkek gibi hissettim sende canım☺️

xquzel07 xquzel07 kız nasıl geciyor hamilelik bebeğinin cinsiyeti ney öğrendinmi?😍
Sosyallanne Sosyallanne canım sen nasılsın nasıl geciyor herşey yolundamı?
merak ettim sizleri❤️
Merhaba canım çok şükür her şey yolunda 14 haftayı tamamlamak üzereyiz bizde🥰 cinsiyeti öğrendik minnoş bir kızım oluyor benimde 🌸 çok şükür Allahım gönlüme göre verdi 😊senin nasıl gidiyor?

Merhaba canım çok şükür her şey yolunda 14 haftayı tamamlamak üzereyiz bizde🥰 cinsiyeti öğrendik minnoş bir kızım oluyor benimde 🌸 çok şükür Allahım gönlüme göre verdi 😊senin nasıl gidiyor?
Maşallah canım yaa nasıl sevindimm🥹😍 bende 23.haftamdayim benimde kızım olucak inşallah bak çok duygulandım şimdi☺️🩷

Maşallah canım kız Annişi oluyoruz 🥰 ya benim ilk bebişim olacak neler alınır ne yapılır bilmiyorum senden destek bekliyorum iletişimde olsak keşke
evet canım bende ilk kez kız annesi oluyorum ama birtane 2 yaşında oğlum var destek olurum tabi bana sor ne istiyorsan yardımcı olurum birde bizim aralık grubu var ya ordakiler okadar tatlı ki hepsi hemen mesajına cevap verir hic merak etme🥰

adetimin gelmesi gereken günden bi kac gün önce başladı canım
Merhaba canım siz tecrübelisiniz artık o yüzden size birşey sormak istiyorum ben yumurtlama günlerini telefon uygulamasına göre takip ediyordum bu ay 15 gün gecikti adetim 4 gün önce kan testi verdim negatif dedi evde de test yaptım negatif sizce varmıdır yoksa da adetim neden bu kadar gecikti birde ben 1 aydır biraz sık havuza girip yüzdüm onun etkisi varmıdır acaba

Merhaba canım siz tecrübelisiniz artık o yüzden size birşey sormak istiyorum ben yumurtlama günlerini telefon uygulamasına göre takip ediyordum bu ay 15 gün gecikti adetim 4 gün önce kan testi verdim negatif dedi evde de test yaptım negatif sizce varmıdır yoksa da adetim neden bu kadar gecikti birde ben 1 aydır biraz sık havuza girip yüzdüm onun etkisi varmıdır acaba
Merhaba canım eğer geciktiyse ve kan vermissin negatif cıktıysa gebelik yokdur, bence bu ay gecikcek senin adetin sadece bugün yarın gelir

Back
X