Erken gebelik testime bakarmisiniz

Kara duvak285255

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
214
64
48
41
Merhaba ben daha önce 4 kez düşük yaşadım birkezde kalbi durup kürtaj oldum. Adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı inanamadim ve ertesi gün yine yaptım gece 02.45 bakarmisiniz test sonuçlarına adetim cumartesi günü kaset test almalimiyim

Eklentiler

• 1000074763.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 855
  • 1000074762.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 847
Net görünüyor sağlıkla gelsin canım kan ver hemen

Sonuç nedir inşallah bebişin seninledir. Ben bu testte aynı böyle silik görüp kan verdiğimde negatif görmüştüm bu testler bazen pozitif çıkarabiliyo
Dün kan testi yaptırdım beta HCG 1677 çıktı sanki oran düşük biraz.Ayrica hiç bir gebelik belirtim yok ne göğüs hassasiyeti ne koku hassasiyeti hiç bir şey hissetmiyorum. Çarsamba günü doktor randevum var okadar stresliyim ki bu 6 cı gebeligim yine öncekiler gibi olacak diye korkuyorum çok zor ve yıpratıcı birşey

Adetiniz geçtikten sonra mı kan testi verdiniz?

Bence geç değil ben adetim 4 gün geciktikten sonra 171 ile öğrendim iki gün sonra 302 oldu önemli olan rakam değil iki günde bi ne kadar arttığı geç döllenme olmuş olabilir

Adetiniz geçtikten sonra mı kan testi verdiniz?
Evet cumartesi adet olacaktim ama olmadım adetime 3 4 gün kala erken gebelik testinde öğrendim.Daha önce düşükler yaşadığım için acele etmedim adetim geçsin öyle aslında yine yaptırmaya baktım aile hekimi yaptıralım dedi korkuyorum sonuç yine olumsuz sonuçlanacak diye

Oran düşük değil normal görünüyor. Stres yapmayın lütfen Buda etkiliyor kesinlikle inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Genetik testlernizi yaptırdınız mı bende kan pıhtılaşması var bnde üç düşük yaptım sonra oğlumda iğne ve hapla şükür kucagıma aldım
3.cü düşükten sonra genetik testler yaptırdık bende de kanda pıhtılaşma çıktı normalde kan sulandirıci hap kullanıyorum ecoprin 4 .cü gebeliği öğrendim doktor kan sulandirıci iğne verdi oksapar 4000 2 gün kullandım yine düşük oldu 5.ci gebelik 2.5 aylık oldu iğneye başlamadı doktor gelişmesi kese var ama bebek yok kalp atışı olmadığından kürtaj oldum.Doktor gebelikten suphelendig8n anda iğne başlarız demişti erken gebelik testinde çıkınca ben evde olan kansulandirici iğneye başladım randevum Çarşamba günü. Perşembe günü kan verdim adetim 6 gün geçti beta hcg 1677 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim

İnşallah sağlıklı bir şekilde kucagınjza alırsınız stresten uzak durun zor biliyorum ama bolca dua edin. Birde birşey sorcaktım belirtileriniz neydi benim yumurtlamadan sonra yoğun belirtilerim başladı hala devam ediyo idrar testi negatif çıktı kan vermek içinde regl tarihini bekliyorum

Hiç bir belirtim olmadı halende yok oda beni korkutuyor. Ben erken gebelik testini öylesine yaptım evde vardı almıştım bir kaç tane birde köye gidecektik bahçeye giderim işlerimiz olur dikkatli olayım diye yaptım şansına yani..Ama şuanda hiç bir belirtim yok ne göğüs hassasiyeti ne koku hassasiyeti ne başka birşey

Hayırlı olsun canım darısı hepimizin başına,sağlıcakla al kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…