• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik Testime bakarmısınız

minac

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
18
Kızlar selam sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım reglime 1 gün felan kaldı benim biraz dengesiz olabiliyor ben bir çizgi görüyorum geç yumurtlamam olduğu içinde geç olduğunu düşünüyorum sizde bir bakarmısınız? İlk dakikadan belirdi çizgi

Eklentiler

• IMG_7383.webp
    IMG_7383.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 404
  • IMG_7382.webp
    IMG_7382.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 369
  • IMG_7381.webp
    IMG_7381.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 426
Bundada nettir umarım şimdiden teşekkür ederim görüşlerinize önem veriyorum.

Eklentiler

• IMG_7380.webp
    IMG_7380.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 443
kan versen daha net olur canım pozitif gibi gözüküyor ama bazen testte yanlış olabiliyor yada fazla tutmuş olabiliyoruz idararda

Eklentiler

• IMG_E685C200-F955-44EE-B93E-4844FFD1F929.webp
    IMG_E685C200-F955-44EE-B93E-4844FFD1F929.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 423
kan versen daha net olur canım pozitif gibi gözüküyor ama bazen testte yanlış olabiliyor yada fazla tutmuş olabiliyoruz idarardate
kan versen daha net olur canım pozitif gibi gözüküyor ama bazen testte yanlış olabiliyor yada fazla tutmuş olabiliyoruz idararda
t

Teşekkür ederim yarın tekrar yapıp öyle kan vermeye gidicem çünkü geçen ay da pozitif aldım ama negatif oldu üzülüyorum sonra🥹🥹

Teşekkür ederim yarın tekrar yapıp öyle kan vermeye gidicem çünkü geçen ay da pozitif aldım ama negatif oldu üzülüyorum sonra🥹🥹
inşallah güzel ilerler sürecin sağlıcakla alırsın kucağınaa

Cevap yazmıştım gelmedi sanırım teşekkür ederim yarın tekrar bakıp öyle gitmek istiyprum
inşallah güzel ilerler sürecin sağlıcakla alırsın kucağınaa
ay inşallah sizin varmı yoksa anne adayımısınız🥹🐥

Kızlar selam sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım reglime 1 gün felan kaldı benim biraz dengesiz olabiliyor ben bir çizgi görüyorum geç yumurtlamam olduğu içinde geç olduğunu düşünüyorum sizde bir bakarmısınız? İlk dakikadan belirdi çizgi
Yumurtlama gününü biliyorsan be değerlendirdiysen üstüne bi 14 gün sayabilirsin. Çok ince bir çizgi var gibi de duruyor. Markaları bilmiyorum ama umarım vardır gönlünüze göre olsun ✨

Yumurtlama gününü biliyorsan be değerlendirdiysen üstüne bi 14 gün sayabilirsin. Çok ince bir çizgi var gibi de duruyor. Markaları bilmiyorum ama umarım vardır gönlünüze göre olsun ✨
Evet ovülasyon testi de yapıyorum bu ay güzel geçti şans konusunda artımed ile yaptım çok yalancı pozitif verebiliyor bazende doğru çıkabiliyormuş predictor ve days doctor aldım onlar gelince tekrar bakıp gidicem doktora kan vermeye geçen ay çok cahil gibi davrandım üç kez kan testi verdim üzüldüm sonrasında onu yaşamak istemiyorum🥹ilk dakikalarda pozitif çıkınca umutlandım bakalım umarım hepimizin gönlüne göre verir allah💕çok teşekkürler❤️

Evet ovülasyon testi de yapıyorum bu ay güzel geçti şans konusunda artımed ile yaptım çok yalancı pozitif verebiliyor bazende doğru çıkabiliyormuş predictor ve days doctor aldım onlar gelince tekrar bakıp gidicem doktora kan vermeye geçen ay çok cahil gibi davrandım üç kez kan testi verdim üzüldüm sonrasında onu yaşamak istemiyorum🥹ilk dakikalarda pozitif çıkınca umutlandım bakalım umarım hepimizin gönlüne göre verir allah💕çok teşekkürler❤️
Predictor oldukça güvenilir bende hep onu kullandım 💖
Geç yumurtlaman olduysa doğal olarak geç döllenme olmuştur o yüzden aceleci davranma hiç ✨

Predictor oldukça güvenilir bende hep onu kullandım 💖
Geç yumurtlaman olduysa doğal olarak geç döllenme olmuştur o yüzden aceleci davranma hiç ✨
Geç yumurtlamam geç döllenmem çok oluyor bir iki aydır da geçen ayda kimyasal geçirdim muhtemelen🥹dikkat edicem bu ay teşekkür ederim🤗sizlerinde gönlünüzce olsun

Cevap yazmıştım gelmedi sanırım teşekkür ederim yarın tekrar bakıp öyle gitmek istiyprum

ay inşallah sizin varmı yoksa anne adayımısınız🥹🐥
Evet Allaha şükürler olsun 15 haftalık 🥰

Geç yumurtlamam geç döllenmem çok oluyor bir iki aydır da geçen ayda kimyasal geçirdim muhtemelen🥹dikkat edicem bu ay teşekkür ederim🤗sizlerinde gönlünüzce olsun
Canım kimyasal nasıl anlaşılıyor. Benim ekim ayında 8-9 gün gecikti test pozitif çıktı özele gittim rahim kalınlaşmış ama kese yok dedi. 3 gün sonra adet oldum. Bir de parça gelmişti. Devlet hastanesi dedi rahim duvarı dökülmüştür odur önemli değil dedi. Neyse Şuan da da 3 gündür gecikti bugün 4. gün ama battan 2 gün önce bat da ve bugün yani battan 3 gün sonra test yaptım negatif çıktı.. gebelik belirtileri var gibi adete de çok benziyor. Sadece bu ay alt karın ağrım çok oldu yani batma falan ama işte negatif çıktı 3 testte

Eklentiler

• IMG_9539.webp
    IMG_9539.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 391
Kızlar 2 ve 3 şubatta ovulasyonum Pik yaptı ve degerlendirdik . 11 Şubat-14 şubat tarihlerinde hamilelik testi yaptım ve herhangi bir gebelik çıkmadı.sizce erken mi test yaptım yoksa o tarihlere kadar çıkar miydi? Buarada 14 Şubat günü çok kötü ağrım oldu farklı şekilde vajinamin altına doğru ağrı vardı ve idrarimi yaparken 1 gün boyunca kasigimda ağrı oldu .idrar yolu enfeksiyonu diye düşündüm ama belirti olarak olabilir mi ?

Canım kimyasal nasıl anlaşılıyor. Benim ekim ayında 8-9 gün gecikti test pozitif çıktı özele gittim rahim kalınlaşmış ama kese yok dedi. 3 gün sonra adet oldum. Bir de parça gelmişti. Devlet hastanesi dedi rahim duvarı dökülmüştür odur önemli değil dedi. Neyse Şuan da da 3 gündür gecikti bugün 4. gün ama battan 2 gün önce bat da ve bugün yani battan 3 gün sonra test yaptım negatif çıktı.. gebelik belirtileri var gibi adete de çok benziyor. Sadece bu ay alt karın ağrım çok oldu yani batma falan ama işte negatif çıktı 3 testte
Merhaba kimyasal gebeliği bende bu forumda duydum belirtilerini araştırdığımda benimkiyle birebir uyuyordu çünkü şöyle oldu 1 Kasım 2025 tarihinde son adet tarihimdi daha sonrasında 14’ünde adet olmam gerekiyordu olmadım bir gün bekledim 15’inde normal gebelik testini yaptım çift çizgi pozitif çıktı ondan sonra direkt acile gittim 0:35 gibi bir sonuç çıktı iki gün sonra tekrar baktırdığımda birde kalmıştı daha sonra ben bir ovülasyon testi de yapayım dedim bazıları ovülasyon testi ile hamile olduğunu anlayabiliyormuş ben onu da yaptım kan testinden sonra yani işte o çift çizgiyi görmenin heyecanı biraz da çift çizgiyi gördüm ovülasyon testinde hiç görmediğim kadar koyuydu yani daha sonra tam 14 gün sonra da adet oldum 1 Ocak 2026 tarihinde tam birebir uyuşuyor yani kimyasal gebelikle ve adetim sırasında da pıhtı affedersiniz kan pıhtısı gördüm yani🥺 sizde de eğer geç yumurtlama oluyorsa 1.02 gün üç gün daha bekleyin adet olmazsanız kan vererek baktırın sonucunuza🙏

Canım adet tarihin ne zamandı yani geçtikten sonra mı yaptın onu geçtikten sonra yaptıysan negatif diyeceğim ama geçmeden yaptıysan da daha pozitif olma şansı var o yüzden sordum yani ben tam bir çizgi ayırt edemedim belki sen çıplak gözle daha rahat görüyorsundur benim attığım testlerde de mesela çizgi çok soluk dağınık duruyor ama aslında teste net bir şekilde kırmızı pembe bir çizgi var

Kızlar 2 ve 3 şubatta ovulasyonum Pik yaptı ve degerlendirdik . 11 Şubat-14 şubat tarihlerinde hamilelik testi yaptım ve herhangi bir gebelik çıkmadı.sizce erken mi test yaptım yoksa o tarihlere kadar çıkar miydi? Buarada 14 Şubat günü çok kötü ağrım oldu farklı şekilde vajinamin altına doğru ağrı vardı ve idrarimi yaparken 1 gün boyunca kasigimda ağrı oldu .idrar yolu enfeksiyonu diye düşündüm ama belirti olarak olabilir mi ?
Merhaba hemen hemen ovülasyon günümüz aynı benimki de 1.02’si ya da üçü diye düşünüyorum çünkü 31’inde az da olsa bir pig gördüm o yüzden bıraktım artık yapmayı sonralarını değerlendirmeye başladım yani şu an daha erken aslında bazıları 20 22. gününde bile test yapıp pozitif görebiliyor ama en sağlıklısı âdetininiz muhtemelen 16 Şubat yani bugündü yarın bir testi yapın yani düzenli ise 14 günde olmanız gerekiyor eğer negatif görürseniz bir kan testi verip öğrenmeniz daha sağlıklı olabilir belki kani beta geçmiştir ama idrarınızda daha çok yeni olduğu için gözükmüyordur

Back
X