• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testime bakarmısınızzz

Reyhan5454

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2025
7
4
1
26
Adet başlangıcıma 1 hafta var ve test yaptım suphelendıgım ıcın sızce cızgı varmı ben var gıbı gördümm

Eklentiler

• IMG_0035.webp
    IMG_0035.webp
    161,6 KB · Görüntüleme: 94
Evet çizgi var fakat test yalancı pozitif veren bi marka. Reglinize yakın güvenilir bi markayla test yapabilirsiniz
Ya ben bunu bı kere daha kullanmıştım dusuk yaptım o zaman doğru sonuç vermıstı sımdı görünce ınana
Hafif silik çizgi bende gördüm hemen kan ver bence
evet yarın sabah verıcem ınsallah heyecanlandıım

N’aptınız var mı ay inşallah vardır 🙏
Şimdi gördüm canım evet var 2 günde bir betama baktırıyor doktor ilk yaptırdım 39 du bir sonrakinde 380 bu sabah yaptırdım 800 olmuş cuma tekrar istedi sadece dun lekelenmelerim başladı bel ve kasiklarimda ağrılarım var doktor ilaç bisey vermedi kese oluşmadığı için haftaya oluşursa başlarız dedi beklicem şuan rabbim bir bildiği vardır evet ama ben 6 senedir bekliyorum ins beni bırakmaz şuan tek isteğim bu

Şimdi gördüm canım evet var 2 günde bir betama baktırıyor doktor ilk yaptırdım 39 du bir sonrakinde 380 bu sabah yaptırdım 800 olmuş cuma tekrar istedi sadece dun lekelenmelerim başladı bel ve kasiklarimda ağrılarım var doktor ilaç bisey vermedi kese oluşmadığı için haftaya oluşursa başlarız dedi beklicem şuan rabbim bir bildiği vardır evet ama ben 6 senedir bekliyorum ins beni bırakmaz şuan tek isteğim bu
İnşallah sizinledir beta sonuçlarını yazmak bana da nasip olsun çok sevindim bol bol dinlenin tutunması için 🙏🩷

Back
X