Yaa inşallah birazdan kan vermeye gideceğim:) çok merak ettim regli bekleyemedimaa bu baya pozitif kuruma çizgisi böyle olmaz ki
Aynı markada testin başında 10 dakika bekledim sonuç negatifti, kaldırıp çekmeceye koydum ertesi gün gözüme takıldı dikkatlice baktım ikinci bir çizgi oluşmuştu, zaman geçtikçe ikinci çizgi daha da koyulaştı ama kuruma çizgisiymiş.İlk 15 dakika içinde çıkan sonucu dikkate almalıymışız.
aizinki kuruma çizgisi değilEvet bende çok kararsızım korkuyorum kuruma çizgisidir diye
Çok teşekkür ederim umarım gerçekten pozitiftiraizinki kuruma çizgisi değilmaşallah pozitif . Aynısını yaşadım benim 20 dk içinde çıkmıştı ve pozitifti . Hayırlı olsun inşallah sağlıkla mutlulukla gelsin
Yaa sağlıcakla ilerlesin inşallahKızlarrr şimdi sonucumu aldım 150 çıktı beta hamileyimDeğerin yükselmesini takip edeceğiz inşallah
Bu teste asla kuruma çizgisi çıkmaz 2 gebeliğimi de bununla öğrendim ilk 5dk ya takılmayın hemen kan verin çıkacaktır değeriniz düşük çıkar şuan takip etmek lazım hayırlısı olsunArkadaşlar prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk negatif çıkıp 15 dakika içersinde falan ikinci silik bir çizgi ortaya çıkıyor ve zaman geçtikçe çizgi belirginleşiyor hamile miyimmmmm? Yoksa kuruma çizgisi mi ? Dün akşamdan beri üç adet yaptım .. Tekli hali ilk 15 -20 dakika çıkan halidir .
Ben bunu görmeden yorum yazmıştım harika haber tebrik ederimKızlarrr şimdi sonucumu aldım 150 çıktı beta hamileyimDeğerin yükselmesini takip edeceğiz inşallah
Tebrik ederim sağlıklı yükselmeler olsunKızlarrr şimdi sonucumu aldım 150 çıktı beta hamileyimDeğerin yükselmesini takip edeceğiz inşallah
MaşallahKızlarrr şimdi sonucumu aldım 150 çıktı beta hamileyimDeğerin yükselmesini takip edeceğiz inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bugünde güzel haber aldık sayende maşallahKızlarrr şimdi sonucumu aldım 150 çıktı beta hamileyimDeğerin yükselmesini takip edeceğiz inşallah
Çok teşekkür ederim canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bugünde güzel haber aldık sayende maşallahsağlıkla gelsin inşallah amin
Benim ilk yaptığımda 1. De ki gibiydi bozuk diye biraktım sonradan baktığımda 2. Deki gibiydi ama yaptığım bu marka testlerde hiç böyle kuruma çizğisi falan olmamıştı sizce bu ne bozuk mu?aa bu baya pozitif kuruma çizgisi böyle olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?