Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrarla testi canim bi cizgi cikmista 24 saat sonra cikmamasi lazım 5 ila 20 dk:) sen sabah ilk idrarla tekrarla emin olursnArkadaslar birgun sonrasi boyle cikmasina anlam yuklemelimiyim 5gun kala yaptim dun bugun baktigimda boyleydi umutlanmalimiyim sizce![]()
Sagolasin canim cevabin icin vallaha suan testim yok olsa durmiycam :) adet sancim var dun cikmayincada umudumu kesmistim tamamen merak ettim belki yasayan vardirtekrarla testi canim bi cizgi cikmista 24 saat sonra cikmamasi lazım 5 ila 20 dk:) sen sabah ilk idrarla tekrarla emin olursn
gebeliktede adet olacakms gibi sancılar oluyo ama sen ilk firsatta tekrarla.belki cok silikti sen farkedemedn bekleynce belirdi yinede bosa umitlendrmek gibi olmasin oylede olmus olablr.uada acilde kan ver en garantisiSagolasin canim cevabin icin vallaha suan testim yok olsa durmiycam :) adet sancim var dun cikmayincada umudumu kesmistim tamamen merak ettim belki yasayan vardir
gebeliktede adet olacakms gibi sancılar oluyo ama sen ilk firsatta tekrarla.belki cok silikti sen farkedemedn bekleynce belirdi yinede bosa umitlendrmek gibi olmasin oylede olmus olablr.uada acilde kan ver en garantisi
Ben bu kadar erkengebelik ogrenmeye filan karsiyim. Kimyasal gebelik filan olabilir bu kadar erken ogrenip sonra husran yasamak var. Yanlis anlamayin nolur ben bebek kaybini yasamis bi kadin olarak soyluyorum erken hamilelik testleri filan falan hepsi husran olmaya cok musait.
Ben kan testinde 226 yi gordugumde bile doktor sakin hamile moduna girme keseyi duyup kalp atisini gorene kadar bu testi hamilelik fikrini unut demisti....
İlk gebeligimi kaybettim 9. Haftada, simdi hamdolsun yine hamileyim ama daha cok kucuk kalp atisini alamadik daha hayirlisiyla alirim ins.Haklisin canim dogru soyluyosun ama sabredebilsem keske her ay gunum geçmeden yapmiycam diyorum ama dayanamiyorim ustelik ikinciyi istersem.bunlari yasamayacagimi dusunurdum tecrubeliyim.artik derdim ama ikten farkim yok keskw tutabilsem kendimi dort gun kaldi ama dort hafta gibirabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin inallah melegini rabbime.emanet
İlk gebeligimi kaybettim 9. Haftada, simdi hamdolsun yine hamileyim ama daha cok kucuk kalp atisini alamadik daha hayirlisiyla alirim ins.
İlk kaybi yasadiktan sonra inan ikincide doktora 6-7 haftalik olmadan gitmeyi dusunmuyordum. Ama kan pihtilasmam oldugu ogrenildi ve bu gebelikte ilk andan beri doktor kontrolunde olmam gerektigi icin erkenden gitmek durumunda kaldim. Simdi keseyi gormeyi bekle kalp atisini bekle hep sikintili sikintili isler
Cift cizgiyi gordukten sonrasi cok daha sikintili:)Rabbim birdaha yasatmasin insallah saglikli dogmasini nasip etsin AMIN canim etken gitmekse gec kalmakda aslinda bizler bilemeyiz ki iste bir sikinti olsa dis gebelim kimyasal.falan iste ogreniyoruz hemen rabbim ne yazmissa o herseyin hayirljsi olsun rabbime emanet melegin insallah cok sağlıklı rahat keyifli bir hamileligin olur ve hayirlisi ile alirsin kucağına hayirli dogum olsun insallah![]()
Butestten yaptim 2 gun durdu golge bile cikmadi canm hani kuruduktn sonrada bsey cikmadi hmde iki kere yapmstm sen tkrrla
Eki Görüntüle 1952141
Bende dün yaptım silik bugün yaptim negatif . Hangisine inanayım bilemedim bat a 5 gün var
Cift cizgiyi gordukten sonrasi cok daha sikintili:)
Adet gecikmesi yasanmadan vucuda zarar veremez olusacak bir sagliksiz gebelik korkmayin. En az 2-3 gun adetin gecikmesini bekleyin, sonra test yapin ve eger idrar testiniz belirgin bir goruntude degilse kan testini gormeden hala hamile oldugunuza inanmayin. Cunku o moda girip hayal kirikligi yasamak inan cok kotu!
Kan testiyle hamileliginiz kesinlesince ufaktan sevinmeye baslayabilirsiniz:) keseyi ve kalp atisini duymadan kimseye hamileyim diye yaymayin. Allah korusun yasanan bir aksilikte bir de millete laf anlatma cabasi var ki gormeniz lazim ...
Bunlar hep tecrubeyle sabit, moralinix bozulsun diye degil aksine olumsuzluk yasamayin caniniz sikilmasin diye soyluyorum.
Butestten yaptim 2 gun durdu golge bile cikmadi canm hani kuruduktn sonrada bsey cikmadi hmde iki kere yapmstm sen tkrrla
Adetim e 5gün var canım dün yaptım o testi böyle çıktı . Bugün Sabah yaptım negatif bir yanım p.tesi kan aldır diyor bir yanım adet günü idrar testi yap diyor kafam allak bullak. Tabiki yazarım sonucuCanim bayagida kirmizi gibi rengi silik ama benimko renksiz kana gitsen icin rahat eder burayada yaz ama merak ederim gunun gectimi canim
Sana diyorum ama:) ikinciyi anneme bile soylemeyecegim dedigim halde gece 2 de cift cizgiyi gorup online hangi arkadasim varsa yazdim hemen:) dua edin bana diyeYok canim bozulmuyo tesekkur ederim cevabin icin anliyorum inanki yasadim bende ilk gebeligimde haberde verdik kanda cikmadi uzulduk agladik artik tecrube ediniyo insan ama.oyle bir his ki ilk ikinci farketmiyo insanin ici akli heyecandan mantikli dusunemiyor hakkimizda hayirlisi olsun insallah pazartesine kadar bekliycem bakalim ne olir sabredebilirsem
Adetim e 5gün var canım dün yaptım o testi böyle çıktı . Bugün Sabah yaptım negatif bir yanım p.tesi kan aldır diyor bir yanım adet günü idrar testi yap diyor kafam allak bullak. Tabiki yazarım sonucu
Sana diyorum ama:) ikinciyi anneme bile soylemeyecegim dedigim halde gece 2 de cift cizgiyi gorup online hangi arkadasim varsa yazdim hemen:) dua edin bana diye