Allahim ya seninki de çok nazliymis ahahahha yerim onu bennçokta umutlanmak istemiyorum sonra üzülmek istemiyorum tekrar ama söylediklerin beni çok heyecanlandırdı
Yaa kuzm benim heyecanını sevimAllahim ya çok tatlı bişey şuna bakarmisin
Bak şuanda boyleSonra böyle yavaş yavaş belirtmeye başlamıştı ki bu bile seninkinden silik
Mutlaka yazicam ay çok değişik hissediyorum ya ahahahhYaa kuzm benim heyecanını seviminşaAllah vardır güzel haberler alırsn ❤ ama olmasa bukadar belli çizgi çıkmazdı yarın terkarla testini normal testte yapablrsn illa erken gebelik olmasına gerek yok
Haber et çok merak ettim sonucunu
Yazicam sanaa canım benim.. bana dost olduğun bilgilerini benimle paylaştığın belki yoktur ama bana bu umudu verdiğin için bile sana minnettarım inşallah bebeğin sağlıklı mutlu huzurlu bi hayat sürer sana çok bağlı ve hayırlı bı evlat olur inşallah iyiki varsın annecikİnşaAllah kesin var diyorum
İnşaAllah canım benim sana dua edicemYazicam sanaa canım benim.. bana dost olduğun bilgilerini benimle paylaştığın belki yoktur ama bana bu umudu verdiğin için bile sana minnettarım inşallah bebeğin sağlıklı mutlu huzurlu bi hayat sürer sana çok bağlı ve hayırlı bı evlat olur inşallah iyiki varsın annecik
Hiç belli olmaz canım doktora görünmen gerekiyo bence. Kan en mantıklısıDünde sabahtan akşama kadar idrarımı yaptıktan sonra peceteye sildigimde çok pembe bir sıvı peceteye geliyordu
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benimmİnşaAllah canım benim sana dua edicem ❤❤ Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşaAllah ❤
Elbette öyle ama biraz zaman geçsin benceHiç belli olmaz canım doktora görünmen gerekiyo bence. Kan en mantıklısı
Bu dönemler tehlikeli ya dış gebelikse tüpünden olursun kontrolde takipte ol benceElbette öyle ama biraz zaman geçsin bence
Nasıl yaniBu dönemler tehlikeli ya dış gebelikse tüpünden olursun kontrolde takipte ol bence
Doktor kontrolunde ol yani her lekelenme yerleşme demek değil dış gebelikte olabilir o yüzden kanda takip ve doktor kontrolunde olunmalıNasıl yani
sonuçlarını merakla bekliyorumKizlar şuan sağlık ocağindayim kan ve idrar vericemm
Ama idrardan sonra geliyor seninde öyle mi olducanım benimde böyle çıktı o pembe akıntı dediğin yerleşme kanaması oluyor inşallah hayırlı haberler alırsın
evet canım aynen 1 2 gün oldu bittiAma idrardan sonra geliyor seninde öyle mi oldu
İnşallah bebeğim benimledirevet canım aynen 1 2 gün oldu bitti
inşallah allah gönlüne göre versin canım yaa çok heyecanlı oluyor bu bekleyişlerİnşallah bebeğim benimledir❤ sağlık ocağındaydim kan ve idrar verdim e nabz dan bakicam inşallah benimde senin gibi oluyordur ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?